2777
2789
عنوان

سوختگی پای پسرم

290 بازدید | 26 پست

دوستا ن پای پسر ۱۱ ماهم خیلی میسوزه . من تند تند عوضش میکنم و همیشه پماد سوختگی میزنم .

نمیدونم چرا انقدر میسوزه😕

ممکنه چیزی تو غذاش باشه حساسیت داشته باشه ؟

آخه خوندم که حساسیت غذایی تاولای قرمز میزنه نه سوختگی پا 😭

احتمالا آلرژي داره

اگه تهراني، دكتر مسعود موحدي برو

پوشك هم پريما استفاده كن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دقیقا به غذا بود همینطور خودم ادویه میخوردم می سوخت بالای یک سال یکبار بستنی خورد پاهاش شدی ...

واقعا آخه تو اینترنت خوندم نوشته جوشای قرمز مخصوصا رو صورت میزنه . پس از اول شروع کنم ببینم به چی حساسه 😕

واقعا آخه تو اینترنت خوندم نوشته جوشای قرمز مخصوصا رو صورت میزنه . پس از اول شروع کنم ببینم به چی حس ...

تجربه من اینطوره

بله پسر من جوش صورت کهیر اگزما هم داشت گاهی هم اینطوری 

البته هست که به مارک پوشک حساس باشه 

تجربه من اینطوره بله پسر من جوش صورت کهیر اگزما هم داشت گاهی هم اینطوری  البته هست که به مارک ...

قبل غذا خردن اینجوری نمیشد پوشکش همون مارکه باز فکر میکنی ممکنه از پوشک باشه