2777
2789
عنوان

سوختگی پای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یغنی همیشه پاهاش میسوزه بعد ۳روز خوب میشه بدون اینکه چیزی رو قطع کنی پس احتمال داره آلرژی نباشه

نه کلا تا الان دفعه چهارمه شاید دندونشه دفعه پیش ۲ هفته پیش بود که بعد ۳ روز دندونش در اومد 

یغنی همیشه پاهاش میسوزه بعد ۳روز خوب میشه بدون اینکه چیزی رو قطع کنی پس احتمال داره آلرژی نباشه

آلرژی نباشه پس چی باشه آخه من نمیفهمم فقط هم لای باسنش میسوزه 😕

آلرژی نباشه پس چی باشه آخه من نمیفهمم فقط هم لای باسنش میسوزه 😕

همون که خودت گفتی دندون در آوردن آب دهن رو اسیدی میکنه و احتمال داره باعث سوختگی بشه

آلرژی باشه اگر اون ماده رو قطع نکنی پاهاش خوب نمیشه 

بله احتمال داره به خاطر دندون در آوردن هم باشه اگر خوب میشه خود به خود احتمالا آلرژی نیست

امیدوارم که آلرژی نباشه چون خیلی بدغذاست و به خاطر فاویسم حتی بهش نخودفرنگی هم ندادم یه سری چیزا هم دوست نداره دیگه آلرژیک هم باشه کلا چند تا چیز بیشتر نمیخوره 😕

همون که خودت گفتی دندون در آوردن آب دهن رو اسیدی میکنه و احتمال داره باعث سوختگی بشه آلرژی باشه اگر ...

ا باشه مرسی هستی جون واقعا انیدوارم دندون باشه و زود تموم شه 🌹😙

امیدوارم که آلرژی نباشه چون خیلی بدغذاست و به خاطر فاویسم حتی بهش نخودفرنگی هم ندادم یه سری چیزا هم ...

بد غذایی اش خوب میشه نوزاده 

اگر الان هم مثل قبل خوب شد گوجه مشکلی نداره اگر ادامه دار بود یه مدت گوجه رو حذف کن ببین خوب میشه بعد یه ماه دوباره تست کن

بد غذایی اش خوب میشه نوزاده  اگر الان هم مثل قبل خوب شد گوجه مشکلی نداره اگر ادامه دار بود یه ...

پس به نظرت ادامه بدم گوجه دادنو چون خوندم نوشته بود حساسیت مواد غذایی تا حداکثر ۲ ساعت نشون میده پسرم گوجه دیروز خورد امروز صبح سوخت