2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همونان که میگفتن خانوم خانوم فلانی داره تقلبی میکنه😂 صرفا جهت خنده

نخیر اینا همـونایین که میگفتن خانم خانم قراربود امتحان بگیری😡😡😡

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

👍

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

روزی ۵ بار این بحثو تو سایت داریم

من حالا اصلا یه چیز دیگه میگم: شما اصلا فرض کن اونی که گزارش می زنه عقده داره، با شوهرش دعواش شده، با مامانش بگو مگو کرده، بچه اش جیش کرده رو فرش...و حالا کلا اعصابش خورده اومده اینجا خالی کنه، خب؟ فرض رو بر این می گیریم

ولی از ۲ حالت که بیشتر خارج نیست: یا پست شما مورد تخلفی داره، یا نداره

اگر نداره، که نیازی به نگرانی نیست، نی نی یار کوچکترین محلی به گزارش زن ها نمی ذاره، زیادی تگ کنن خودشون می ترکن

یااا پست شما مورد خاصی داره، که باعث ترکیدن تاپیک یا کاربری تون میشه

که در این حالت سوال اصلی چیه چرا کوچک ترین ارزشی برای قوانین سایت قائل نمی شید؟

چرا احساس می کنید اگر قوانین رو زیر پا بگذارید باید نادیده گرفته بشه؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

باورکن من خودم تقلب نمیکردم بخاطر همین خاسره ای ندارم ولی اونایی که میگفتن امتحانو پس کی میگیری متنفر بودم اه😡

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
روزی ۵ بار این بحثو تو سایت داریم من حالا اصلا یه چیز دیگه میگم: شما اصلا فرض کن اونی که گزارش می ز ...

تکبیییییر🤣😊قابل توجه اسی😂😂😂😂

عزیز نا احت نشو من تاحالا تایپکم نترکیده

تکبیییییر🤣😊قابل توجه اسی😂😂😂😂 عزیز نا احت نشو من تاحالا تایپکم نترکیده

من خودم تو کل ۲ سالی که اینجا عضو بودم شاید به تعداد انگشتای دست نی نی یار تگ کردم که دو سوم مواردش هم مربوط به کاربرای اقا بوده

ولی کلا برام سواله در برابر تخلف چرا اینقدر حالت متوقع بودن وجود داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من خودم تو کل ۲ سالی که اینجا عضو بودم شاید به تعداد انگشتای دست نی نی یار تگ کردم که دو سوم مواردش ...

اره منم درمورد تایپکایی دو سه بارشده تگ مردم طرف تایپکی زده بود مه همه فحشش میدادن در این حد بوده

روزی ۵ بار این بحثو تو سایت داریم من حالا اصلا یه چیز دیگه میگم: شما اصلا فرض کن اونی که گزارش می ز ...

موضوع تاپیکم درباره  نظر سنجی نامزدای انتخاباتی بود عزیزم اصلا هم نمیدونستم نباید بزاری باز خوبه یه چند نفر گفتن تاپیکتو قفل کن تا رفتم قفل کنم یه عقده ای نینیار خبر کرد 

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

اره منم درمورد تایپکایی دو سه بارشده تگ مردم طرف تایپکی زده بود مه همه فحشش میدادن در این حد بوده

خب فرق داره عزیزم وقتی یه چیز الکی گزارش میزنی  یا بعضی جاها بقول شما تاپیکش فحش داده من فقط نمیدونستم

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع