2777
2789
عنوان

با قهر شوهر چه جوری کنار میاین

163 بازدید | 21 پست

سلام بچها

لطفا راهنماییم کنین

تو دوران عقدم

شام خونه شوهرم دعوتم بودم

اخرشب بعد اینکه مهمونا رفتن باهام بد صحبت کرد که طرز لباس پوشیدنت اصلا درس نبود و گفت بلندشو تورو ببرم خونتون

منم قهر کردم و خودم اومدم خونمون ساعت یک شب

ولی شوهرم اصلا ازون روز نه بهم زنگ زده نه پیام داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نده..بزار اون بیاد منت کشی...تو نری...اگه بری عادت میکنه تو دعوا تا باید بیای جلو

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کار اون بد بوده کار تو بدتر

چرا کار استارتر بدتر بوده میشه بگی

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
محلش نده..بزار اون بیاد منت کشی...تو نری...اگه بری عادت میکنه تو دعوا تا باید بیای جلو

پنج روزه حتی ی اسم نداده

بد عادتش کردم

چن بار دیگه قهر کردیم با اینکه بیشتر اون مقصر بوده ولی بازم من اول پیش قدم شدم

چون او ساعت شب تنها و از روی لج و عصبی بودن رفته خونه

گفت بلندشو لباساتو تنت کن تورو ببرم خونتون

دوسه بار گفت محل ندادم ولی بار چهارم 

گفتم لازم نکرده خودم یاد دارم برم

و تاکسی گرفتم اومدم خونه

چون او ساعت شب تنها و از روی لج و عصبی بودن رفته خونه

مثل اینکه خودش نیومده بیرون مجبور شده 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........