2777
2789
عنوان

جمع کردن مبحث خیانت

276 بازدید | 37 پست

سلام اعضای عزیز چرا مبحث خیانت اینقدر بحثش طولانیه و اینقدر بحث و گفتگو توشه؟؟؟ بله خیانت خیلی خیلی زیاد شده توقعات بالا رفته عمل های جراحی زیبایی تو خانم ها بالا رفته طرز پوشش ها عوض شده نگاه اقایون حریص تر شده تنوع خواه تر شدن لوندی تو زن ها بیشتر شده و بماند مشکلات خانوادگی و مالی و ... که باعث تشدید خیانت ها شده خانم ها هم به تلافی اقایون خیانت میکنن و همین جور ادامه داره و ادامه داره تنها راهش اینه خانم ها طبق چیزی که اقایونشون میخوان برن جلو سیاست زنانه بلد باشن ترفند و لوندی بلد باشن و از مشاوره هآ کمک بگیرن اگر باز این کارها رو کردن اقایون خیانت کردن دیگه کاریش نمیشه کرد اون آقا مبتلا به هاری خیانت هست درمان نداره باید ایدز و ... بگیره بمیره ما یه تاپتیک معمولی میزنیم هیچکس جواب نمیده ولی یه تاپتیک خیانت میشه ۲۰ صفحه فحش و ناله و ناسزا میخونیم جمعش کنیم این بحث خیانت کردنارو تا بوده همین بوده ربطی به اصالت و ... هم نداره آلان کلا تنوع طلبی زیاد شده شرایط عوض شده فقط باید عوض بشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که میگین بره ایدز و ... بگیره به خانوم بدبختشم میده ها 

بنظرم این تاپیکا رو باز نکنیم خودمون اگر اذیت میشیم ، خیلی خیانت دیده ها به همدلی هم  و بقیه احتیاج دارن همین کمک کوچیکم  دریغ نکنیم ازشون 

مردی که ذاتش کثیف باشه زنش ملکه الیزابتم باشه بازم خیانت میکنه

اما مردی که ذاتا پاک باشه و عاشق زنش باشه اگه زشت ترین هم باشه بازم به چشم اون زیباترینه و خیانت نمیکنه.

قبول دارم زن باید به خودش برسه و از هر نظر اما در حد معمول و اینم دوجانبه‌س زنا چه گناهی کردن که مرد رو هر ریختی بود باید بپذیرن😟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

چون همه درمورد خیانت همدردن میان یکم سبک شن ولی مثلا یکی مثال بزنم برات:اومده بود یه سوال پزشکی سختتت پرسیده بود بعد هی تایپک میزد مریضین ک نمیاین من مشکلی دارم یا...

مردی که ذاتش کثیف باشه زنش ملکه الیزابتم باشه بازم خیانت میکنه اما مردی که ذاتا پاک باشه و عاشق زنش ...

منم متنفرم از اینکه بااین تفکر به خودم برسمو لوندی کنم ک یوقت نره خیانت کنه بره به درک

چون همه درمورد خیانت همدردن میان یکم سبک شن ولی مثلا یکی مثال بزنم برات:اومده بود یه سوال پزشکی سختت ...

خخوب تا کی در مورد خیانت صحبت کنیم چرا نباید چاره باشه برای خیانت

منم متنفرم از اینکه بااین تفکر به خودم برسمو لوندی کنم ک یوقت نره خیانت کنه بره به درک

دقیقا ما تا کی استرس اینو داشته باشیم که وای ابروم کجه یه وقت نره خیانت کنه😑😂

زن باید خیالش از مردونگی مردش راحت باشه که با خیال راحت بتونه زنانگی کنه♥️

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

الان اقایون این حرف ها حالیشون نیست بهترین ها رو میخوان باید خانم ها خیلی به روز و با سیاست باشن واگرنه حتما در معرض خیانت قرار میگیرن

یکی نوشته بود شوهرم خبانت کرده یکی ا کاربرا میگف هروز ارایش عوض کن پوز جدید یاد بگیر لباسای لختی ...هرچی میگه گوش کن.اخه مگه برده گرفتن؟؟شوهرمن لباس کثیفشو سه روز عوض نمیکنه امکان نداره توهفته یروزش بوی بد عرق نده مسواک ک ماهی یبار میزنه(البته حموم دوروز یبار میره ها ولی باز همون لباسو میپوشه)براچی باید برا همچین ادمی به خودم برسم؟؟من برا خودم ب خودم میرسم نمیتونم حتی یک ساعتم بوی عرق خودمو تحمل کنم همیشه عطرو اسپری میزنم مسواک شبوروز 

الان اقایون این حرف ها حالیشون نیست بهترین ها رو میخوان باید خانم ها خیلی به روز و با سیاست باشن واگ ...

زن با سیاست چیه دیگه  هی میشنوم😦🤦‍♀️ 

زندگیه مشترک دو طرف باید رو باشن ، خودشون باشن ، نمیشه که کل زندگیه مشترک همش درگیر سیاست باشیم که 

الان برعکس این مسئله هم قبول دارین مرد سیاست داشته  باشه زنش خیانت نکنه ؟🤔

خانوم عزیز این که  افراد مشکل اخلاقی دارن متعهد نیستن ربطی به خانوم بیچارشون نداره 😶 اونا باید درمان بشن نه شخص خیانت دیده  

الان اقایون این حرف ها حالیشون نیست بهترین ها رو میخوان باید خانم ها خیلی به روز و با سیاست باشن واگ ...

عزیزم خیلیا منو میخواستن واسه اخلاقم واسه ظاهرم...لوندی هم تادلت بخواد داشتم هرروز رقصو اهنگ امکان نداش خونه ما یروز بی صدا باشه حمومو هرروز باید برم ارایش درحدی ک بتونم توخونه دارم همیشه ی همیشه پشتش بودم اما اون لامصب رفت خیانت‌کرد بهم.اونام غلط کردن بهترینارو بخوان میخوان خیانتم کنن بدرک بره صدبار دیگم کثافت کاری به یورم