2777
2789
خوب خونه آماده بود ما رفتيم توش اگه طوسي بود قطعا بهتر بود

خب وسیله هاتو قهوه ای میخریدی مثلا قهوه ای و کرمی خیلی به هم میان ولی حالا دیگه نمیشه کاریش زیاد حساس نشو خیلی خوب چیدی و وسیله هات هم قشنگه مبارکت باشه ایشالا توی خونتون با همسرت همیشه خوش باشین

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
خب وسیله هاتو قهوه ای میخریدی مثلا قهوه ای و کرمی خیلی به هم میان ولی حالا دیگه نمیشه کاریش زیاد حسا ...

از رنگ قهوه اي خوشم نمياد همه خونه ايرانيا كرم قهوه ايه... الان دوست داشتم تيره انتخاب ميكردم 

ممنونم عزيزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم ازدواج کردم رفتم تو خونه شوهر بهش میگم خونه رو اونجوری که من دوست دارم بکنه جهازم هم زرد و توسی بخرم چون زرد رنگ شادی هست و توسی هم یه رنگ بی روح هست به نظر من ترکیب این دوتا قشنگ بشه بعد با خونه ست کنم ولی خب بابام اینقدر ها بهم پول نمیده اینکارا رو بکنم

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
از رنگ قهوه اي خوشم نمياد همه خونه ايرانيا كرم قهوه ايه... الان دوست داشتم تيره انتخاب ميكردم  ...

تیره به نظر من رنگ تیره خوبی نیست چون به نظرم غم میاره تو زندگی و ادم به زندگی کردن سرد میشه

ولی خب هرجور خودت میدونی

من دوست دارم ازدواج کردم رفتم تو خونه شوهر بهش میگم خونه رو اونجوری که من دوست دارم بکنه جهازم هم زر ...

واي زرد و طوسي عاليه 😍

انشاءالله كه هرجور دوست داري بشه عزيزم 

البته منم خودم شاغل بودم كليشو خودم خريد كردم 😊

واي زرد و طوسي عاليه 😍 انشاءالله كه هرجور دوست داري بشه عزيزم  البته منم خودم شاغل بودم كليش ...

چقدر شد سر جمع هزینه ی وسیله هات

دقیقا. منم قهوه ای و‌کرم‌حالمو بد میکنه. طوسی خیلی حس بهتری میده😍

دقیقا منم به نظر من خیلی خز شده دیگه از مد افتاده 

حدود ٢٨٠

خب پس من میتونم یه جهاز شیک بخرم

استارتر الان تاپیک قبلیت رو دیدم، مبارکت باشه، قشنگ بود البته به نظر من در و دیوارت و‌کلا خونت   ...

آره شلوغ پسندم چون نقاشي هاي خودمه همش دوست دارم جلو چشمم باشن 😅

گلدونامم خيلي دوست دارم

آره شلوغ پسندم چون نقاشي هاي خودمه همش دوست دارم جلو چشمم باشن 😅 گلدونامم خيلي دوست دارم

من نه دوست دارم خونه خلوت باشه نه دوست دارم شلوق باشه معمولی باشه 

نقاشیات قشنگن کلاس نقاشی رفتی