2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم کمککککک

114 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تواقدام بارداری بودم دوسه ماهی بعد دیروز که دکتر رفتم حین معاینه کمی خونریزی داشتم دکترگفتن زخم خیلی بدی داری باید فریز بشه ازقبلم عفونت داشتم وکلی داروی عفونت مصرف کرده بودم دیروزم به دکترگفتم این ماه حدودا ده روزه پریودم عقب افتاده چندروز پیشم که سنو دادم توش فقط نوشته بود مایع آزادمختصری دیده میشوددکترم گفت باوجوداین زخم وعفونت باردارنمیشی بعدفریزم برام دوتا آمپول سفتریاکسون داخل سرم قرص وپماد داد یکی ازآمپولارودیروز زدم حالا ازدیشب دارم دیونه میشم نکنه باردار باشم که پریودم عقب افتاده واین فریزکردن وداروها روش اثربدی بزارن  

خب اون باید مطمعا میشد ولی خب احتمالا خیلی پایینه

بعد فیریز رحمت اماده باروری میشه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نیاز ب فریز نبود من لفونت شدید لگنی و رحم به اضافه زخم داشتم ۲سال دارو دکتر خوردم ۱هفته خوب میشد باز بر میگشت ۱۰روز شیاف ماریانا استفاده کردم خوب خوب شدم الانم ماهی یبار میزارم ک دیگه نگیرم قبل این شیافه دکتر نامه بستری بهم داده بود البته شیاف تقلبیش اگ باشه نابود میشی باید یجای مطمئن بخری

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
احتمالااسترس داری کعقب انداختی عزیزم ولی من با وجود زخم الان با دارم همشم ترس اینو دارم ک زخممباعث ...

ان شاالله به سلامتی زایمان کنید دعاکنید منم این ماه باردارنباشم که دیونه میشم

اصلا نیاز ب فریز نبود من لفونت شدید لگنی و رحم به اضافه زخم داشتم ۲سال دارو دکتر خوردم ۱هفته خوب میش ...

ممنون دوست عزیزم نمیدونم دیروز یه دفعه دکترگفت وضعت خیلی خرابه اصلا ترسیدم