2777
2789
عنوان

اگه یه روز بزرگترین راز زندگین فاش بشه چیکار میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 66 پست
نه ماهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههی
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ستار العیوب...
من رازی ندارم جز بیماریم که شوهرم ازش خبر داره ولی خانوادش خبر ندارن.
اونم به خواست خودش...
خیلی دوست دارم بدونن تا شاید انقدر اذیتم نکنن.
البته بیماریم نه مسریه نه مادرزادیه نه مرگ داره.
فقط دردناک و خسته کننده ست.
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
هیچی مردم و زنده شدم. کلا فکر کنم مردم و هنوز زنده نشدم

البته راز یه عمرم نبود راز این چند روز اخیر بود
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
منم فقط یه دونه داشتم البته رازنمیشه گفت اماچیزی بودکه دلم میخواست بین خودم وهمسرم بمونه که سریه مساله ای همه جاجارزدخیلییییییییییییییییییییییی ناراحت شدم به جزاون دیگه هیچیییییییییییییییییییی
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست