2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره من ۶ ساله تو یه ساختمان باهاشون زندگی میکنم ازشون خوشم نمیاد ولی خب کاری هم باهام ندارن البته اوایل مادرشوهره میخاست دخالت کنه ولی من گربه رو دم حجله کشتم مثلا بع من میگف چرا رفتی خونه بابات نگفتی من ببرمت یا به شوهرم میگف این چه لباسایی زنت میپوشه ولی الان خفه س مزایاشم اینه که پول جمع میکنیم که امسال خونه بخریم 

خدایا بهم قدرت بده که خودمو جمع کنم که زندگی بهتری برای خودم بسازم

ولی از من میپرسی که این مدت باهاشون زندگی کردم نه اصلا خوب نیس بنظرم مستقل باشی بهتره منه خنگ یک سال جدا بودم بعد خونمونو فروختیم بخاطر اینکه شوهرم مغازه بزنه رفتم پیش مادرشوهر که واقعا الان پشیمونم اشتباه محض بود 

ممنونم عزیزم

اگر شرایط جدازندگی کردن روداری حتما حتما جدازندگی کن .اینو منی که طبقه دوم خونه پدرشوهرمم میگم.اما اگر شرایط جداشدن نداری خیلی چیزها رورعایت کن.زیاد نرو خونشون که عادت کنن وانتظارداشته باشن هرروز بری.احترامشونو نگه دار ولی صمیمی نشو.خودتو تو کارا ونظرات دخالت نده مگه ازت بخوان.طوری رفتارکن که از زندگیت باخبر نشن.

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اگر شرایط جدازندگی کردن روداری حتما حتما جدازندگی کن .اینو منی که طبقه دوم خونه پدرشوهرمم میگم.اما ا ...

من باهاشون تو یه ساختمونم ولی فقط مناسبتا میرم خونشون اصن انقد دری وری به ادم میگن مخصوصن برادرشوهرم منم که کم نمیارم تا دم فهش باهاش میرم اون از همه بیشتر اعصابمو خورد میکنه