2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 45 پست

۳ساله و خورده ای میشینم از چشام بدی دیدم از اینا نه . نه از اول حد و حدودا مشخص شده کاری به کارمون نداره . برای ما که تا الان خوب بوده . خونمون دست مستاجره خیلی جلو افتادیم قسطامونو راحت دادیم بی دردسر و سختی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

التماس خدا کردم همچین اتفاقی برا خودم نشه . دیگه شما با توجه به شناختتون هرجور صلاحتونه. البته من ادمی نیستم که بتونم تو یه یه ساختمون زندگی کنم شاید شمابتونی 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانواده شوهرم خیلی هم روشن فکرو ایناین مثلا

دوسال باهاشون تو یه واحد جدا از یه اپارتمان نشستم پوست شدم رسما

با اینکه خیلی هم محبت داشتن و اینا

ولی خیلی بدیای پنهان داره که کسی درک نمیکنه

اصلا نمی ارزه

من از وقتی مستقل شدم تازه دارم میفهمم زندگی ینی چی

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من چون ادم وابسته‌ایم میخواستم یکی از شرطای ازدواجو این بزارم که تو یه ساختمون باشیم ولی با تجربه‌ای که از نی‌نی‌سایت گرفتم غلط بکنم چنین شرطی بزارم

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

هیچکس راضی نیست

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

فقط در صورتی که همسرت شخصیت کاملا محکم و مستقلی داشته باشه این انتخاب می تونه مزایاش رو نشون بده.

بزرگترین مزیتش برای ما این بود که تونستیم پول جمع کنیم و خودمون خونه بخریم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست