2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به مادر شدن ندارم ... دعا کنید که از این صبور تر نشوم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 145 پست
😅برای بچه اول یکم بالاس چون من چند تا بچه میخوام 🥰

بچه اولشم ۴ سال قبلش اورده ،هی میگن تو سن بالا خوب نیس بچه دار شدن ،خداروشکر هم خودم هم خواهرم از همه دخترای فامیل سر تریم ...🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولشم ۴ سال قبلش اورده ،هی میگن تو سن بالا خوب نیس بچه دار شدن ،خداروشکر هم خودم هم خواهرم از هم ...

عزیزممم

خدا حفظتون کنه ان شاءالله

مرسی از حرفات🥰

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
اینو فولیکم خوبه من دو دوره خوردم‌مشکلم نداشتم تو ای یو ای میداد بهم....ولی با متفورمین تنها روزی ۵۰ ...

از کی شروع کردی؟دکتر داد یا خودت گرفتی؟

صبرداشته باش عزیزم شما فقط دوساله که ازدواج کردین برادر من بعداز هیجده سال بچه دار شدن اونم بدون دکت ...

ان شاءالله به دعای شما عزیزم⁦❤️⁩

عزیزممم خدا حفظتون کنه ان شاءالله مرسی از حرفات🥰

قربونت 🥰بیخیال باش بهش فکر نکن اصلا خودش درست میشه ،یه چیز بهت بگم دوست مامانم سالها بچه دار نمیشد ،رفت تو بیمارستان یه دختر مال یه خونواده ی فقیر موقع تولد ازشون گرفت کلی پول و طلا بهشون داد ،به سال نکشید خودش طبیعی باردار شد به پسر ،الان دخترش سال اخر مهندسی برقه بهترین دانشگاه ،،،میخوام بگم همش استرسه بیخیال باش تا بشه

رفتم خیلی برام نتیجه نداشت از امروز خرما و سیاهدونه رو شروع کردم

من تجربه خودمم بهت بگم شاید بدردت خورد.من پلی کیستیک شدید بودم.بعد هر چی دارو مصرف کردم یا تخمک رشد نمیکرد یا آزاد نمی شد.اون ماهی که باردار شدم روز ۱۷پریودم بود و تخمک یه ذره بود اصلا رشد نداشت.دکتر گفت برو دوره بعدی پریود روز سوم بیا.از فردای اونروز صبح و شب راس ساعت ۱۰ یه قاشق سیاهدانه رو با یه قاشق عسل معمولی قاطی کردم خوردم و هرشب قبل خواب یه لیوان دم کرده زعفران.اینارو تا روز آزاد شدن تخمک که ۲۶پریودم بود خوردم و روز قبل و بعد آزاد شدن تخمک اقدام کردیم باردار شدم.

از قبل هم همسرم تو هر دوره از اول تا ۱۰پریودیم یه قاشق کاسنی آسیاب شده رو تو یه لیوان آب جوش ولرم می ریخت و میخورد واسه تقویت اسپرم. 

عزیز ا پیگیر درمان باشید و نا امید نشید خداوند خودش سهم همتون رو میده انشاله.من یه بیمار داشتم بعد ۱۸سال ناباروری و انواع درمان خودبخود پشت هم  سه بار باردار شد وزایمان کرد سر بارداری سوم مادرش خواست لوله هاشو ببندند گفت دخترم دیگه رو دور زایمانه.  و تی ال کرد.

قربونت 🥰بیخیال باش بهش فکر نکن اصلا خودش درست میشه ،یه چیز بهت بگم دوست مامانم سالها بچه دار نمیشد ...

آره واقعا استرس منم خیلی بالاس

دست خودمم نیست

هزار جور سرگرمی درست میکنم برای خودم ولی ته همش به بچه فکر میکنم