2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به مادر شدن ندارم ... دعا کنید که از این صبور تر نشوم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 145 پست

عزیزم صبر اوج احترام به حکمت خداست .دوسال ونیم چیزی نیست که خاله من ده ساله منتظره.فک کن تا الان قصد بچه دارشدن نداشتی بیخیال باش وامیدت بخدا باشه.منم پنج ماهه تو اقدامم ولی نمیشه تا خدا نخاد هیچی نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزدلم  ..

عزیزم یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن برو پیشش.یه خانوم رو می شناسم دیر ازدواج کرده بود تخمدانشم ضعیف بود دکتر گفته بود باید ای وی اف بشه ولی تخمک اصلا رشد نمی کرد.بعد گفتن تخمک اهدایی باید بگیری.اصلا حاضر نشد این کارو بکنه.پیش یه دکتر طب سنتی رفت شش ماه بعد باردار شد تو سن ۴۱سالگی پسرش دنیا اومد

رفتم خیلی برام نتیجه نداشت از امروز خرما و سیاهدونه رو شروع کردم

پیش استاد خیر اندیش هم برو کارشون عالیه للبته ننظورم شاگردان ایشون هست

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
عزیزم یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن برو پیشش.یه خانوم رو می شناسم دیر ازدواج کرده بود تخمدانشم ضعیف بو ...

شما دکتر خوب نمیشناسی ؟

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
عزیزم صبر اوج احترام به حکمت خداست .دوسال ونیم چیزی نیست که خاله من ده ساله منتظره.فک کن تا الان قصد ...

آره واقعا خدا کنه خودش برامون درست کنه بزودی

اره ما هم تو اقوام نمونه های عین این زیاد داشتیم  یکی بود بالای ده سال بچه دار نشده بود دارو و ...

همسربرادرم دوسال بعداز عروسیشون حامله شد بعد سقط شد بعد دوباره بعداز دوسال خارج از رحم حامله شد که اون باید میوفتاد چون ضرر داشت دوباره بعدازاون دوبار اقدام کردن ولی نشد بلد کلا دکتر را بیخیال شدن که برن از پرورشگاه بیارن اونم که خدا خواست و به خودشون یه دختر خیلی ناز داد که خدا دامن همه ی روسبز کنه

من ۳ بار ای یو ای کردم....۵ باری ای وی اف نگرفت....بعد شانسی متفورمین امتحان کردم ماه دوم با یبار اق ...

متفورمین تنها؟

من اینوفولیک میخورم