2777
2789

میشه شما برام دعا کنید؟

دو سال و نیمه منتظرم و هرماه داغون تر از قبل

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت به خدا باشه عزیزم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

عزیزم هنوز وقت داری 

ناامید نباش 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

مشکلت چیه عزیزم؟ 

میدونی چیه رفیق؟ اگه رأی ندادن ما تاثیری نداشت، اینهمه شبکه های معاند و BBCو منوتو تلاش نمیکردن برای رای ندادن ما، پس قطعا رای ما تاثیر داره که دشمن ها اونجوری خودشونو به اب و آتيش میزنن!دوستای عزیزم، مهربون ها، من و شما قراره با انتخاب هامون، 4سال از آینده و زندگی بچه هامون رو بسازیم، باید نزاریم همونجوری که 8 سال😭ازسن طلایی و نوجوانی من و امثال من به خاطر اشتباهات غلط بزرگتر ها و بعضی سلبریتی ها تباه و نابود شد و با گشنگی و تورم و گرونی و کرونا عجین شده، اینده بچه هامون خراب بشه!گلای من رای ندادن، خودش نوعی رای محسوب میشه! رای به این که دیگران به جای من انتخاب کنند، رای به استمرار وضعیت موجود، رای به حاکمیت فعلی.... پیام اصلی رای ندادن این است(که لطفا سرنوشت من و خانواده ام را شما انتخاب کنید، و لطفا زندگی من را هموازه با سختی و گرانی عجین کنید)لطفا، کمی تامل کنید و با عقل و منطق تصمیم گیری کنید، آینده فرزندانمان با احساسات و وعده های دروغ ساخته نمیشود..... 🙏🏻🙏🏻 سوالی، حرفی بود! درخواست بدید در خدمتم💗(البته فقط خانوم های محترم) 😘

ان شاالله بارداری همه منتظرا به حق فاطمه زهرا

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

عزیزم بهش فک نکن.میشی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم