من یه نامزدی داشتم قبل شوهرم از اقوام مادرم بود و خیلی منو میخواست ولی دو قطبی بود و ازش جدا شدم خیلی التماس کردن خودش خونواده ش ولی ازش متنفر بودم بعد با همسرم اشنا شدم ازدواج کردم همسرمم ادم سرشناس و ثروتمندی بود و خواهر نامزد قبلیمم عاشقش بود خلاصه خیلی ادم اجیر کردن به شوهرم زنگ زد بهش پیام میدادن حتی دیدن شوهرم جوابشونو نمیده به خونشون زنگ زدن پیش خونواده ش بد مارو گفتن خلاصه من نزدیک چهار ساله ازدواج کردم و یه پسر دارم و این مدتها خیلی حرف پشت منو و خونواده م زدن میگفتم مامان بریم شکایت کنیم میگفت اهمیت نده به درک ویژگی خودمم بگم من یه دختر بودم پدرم مرد سر شناسیه و همه به خوبیش قسم میخورن و خیلی خیلی خواستگار داشتم و پدر مادرم خسلی ادمای خوب و باشعورین اصلا همه حسادت میکردن بهم که پدر مادرم انقدخوبن همه حسادت میکردن و میگفتن چقد بهت اهمیت میدن و الان امروز به شوهرم یه پیام اومده که نزار زنت بره خونه مادرش مادرش خرابه و فلان و حرفای زشت باباش بی غیرته زنش هرزه س حیف تو نیست با این همه موقعیت رفتی دختر ( اسم مادرم مثلا زهرا ) رو گرفتی بعد شوهرم به جا اینکه برینه به طرف بگه تو گوه خوردی اسم خونواده زن منو بد به زبونت میاری گفته من زنمه چهار ساله بهش اعتماد دارم موردی ندارن اصلا و بعدشم اون طرف گفته بدیخت تو که اونجا نیستی شوهرمم گفته نه من نیستمم به پا میزارم یعنی دارم دق میکنم ها دق مرگ اصلا نمیدونید پدر مادر من چه ادمایی ان چقد یه این شوهر بیشعور من احترام میزارن ۱۳۰ سال۹۶ دادن جهیزیه برام حتی نزاشتن یه پوش بخره برای پسرم امسال۳۰میلیون سیسمونی کامل خریدن سرویس خواب همه چی چقد احترام میگیرن چقد بهش بها میدن دارم دق میکنم دق الان طرف میگه لابد مورد دارن براشون به پا میزاره میگم چرا اینجوری گفتی میگه نه من یه چیزی گفتم تو دلیلشو نمیفهمی میخوام بدونم کیه😡😡😡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعدشم بهش پی ام دادم حاشا به غیرتت نبابا خودتو کشتی گفتی گوه میخوره کسی اسم زنمو و مادرشو بساره یا خونوادشو یا نه گفتی افتخارمه دامادشونم متاسفم برات و گفتم اون لاشی دشمنه ولی بدتر از لون تویی الانم باهاش حرف نمیزنم😔