2777
2789
عنوان

کسی هست مدرسه بزرگسالان درس خونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4096 بازدید | 49 پست
چرا عزیز ترمیه دهم و یازدهم راحته ولی برا نهاییا هیچ کمکی نمیکنن نمره هم نمیدن مخصوصا تو خرداد ولی ت ...

یعنی منم میتونم بخونم 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تابستون ترم برداشتم آبان میشه دوسال دی دیپلمو میگیرم😍

😃👌🏻منم برم ثبت نام 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
یعنی منم میتونم بخونم 

اره بابا خیلی خوبه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
نه اصلا سخت نیس من فیزک دبیرستان افتادم مجبور شدم برم اونجا واقعا عالی بود اصلا پشبمون شدم که چرا از ...

من تجربی خوندم یه سال خیلی سخت بود 😿

منم ریاضیدرو سال آخر افتادم حامله شدم‌متونستم‌برم امتحان برم سال دیگه میرم اون یدونه رو میدم 

کاش منم حامله شم 😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
منم ریاضیدرو سال آخر افتادم حامله شدم‌متونستم‌برم امتحان برم سال دیگه میرم اون یدونه رو میدم 

خیلی هم عالی موفق باشی

برات صلوات فرستادم 

مرسی حاجت روا بشی الهی

چرا عزیز ترمیه دهم و یازدهم راحته ولی برا نهاییا هیچ کمکی نمیکنن نمره هم نمیدن مخصوصا تو خرداد ولی ت ...

ببخشید هر ترم هر چقد واحد بخوایم ور میداریم و فقط میریم امتحان میدیم؟؟