2777
2789
عنوان

کسی هست مدرسه بزرگسالان درس خونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4096 بازدید | 49 پست
سلام من ک امسال سال اخرمه بخوام دیپلم مجدد بگیرم میتونم ۱ ساله تمومش کنم؟؟

سلام عزیز دیپلم مجدد میخوای باید از دهم بخونی و مهم اینه تگه نظام قدیم خوندی الان باید نظام جدید بخونی درنتیجه دوباره باید نهم بخونی بعد بری دهم یک‌ساله تموم نمیشه سعی کن ادامه همین دیپلمو بگیری

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بچه هاااااااا منم میخام برم برا دیپلم مجدد مدرسع بزرگ سال ب نظرتون با تطبیق میتونم تا سال بعد دیپلم ...

خیر حداقل دوسال طول میکشه برامن که اینگور بود با وجود برداشتن ترم تو تابستون و هیچ مردودی ولی هنو امتحان نهاییارو نمیدونم چجور شدم دی هم امتخان دارم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا داخل بزرگسالان جزوه میدن میان ترم 20 میدن خیای راحته  الان تابستون میتونی بر داری بعد د ...

سلام عزیزم من میخام دیپلم مجدد انسانی بگیرم امسال سال اخرمه و رشتم تجربیه جز عمومی ها فک کنم تخصیی هارو افتادم و دیپلم ردی میشم با این حال درسا تطبیق بخوره من میتونم هر ترم ۱۰ تا واحد بردارم؟؟؟؟

و تا سال بعد کنکور ۱۴۰۱ دیپلم انسانی بگیرم!!!

ببخشید هر ترم هر چقد واحد بخوایم ور میداریم و فقط میریم امتحان میدیم؟؟

این جایی که من میرم فقط تو یه ترم میشه ۲۱ واحد برداشت که ۲۱ واحد من شد ۶۰۰ و خورده ای برا امتحان نهاییا هم مجبور شدم معلم و نمونه سوال بگیرم

این جایی که من میرم فقط تو یه ترم میشه ۲۱ واحد برداشت که ۲۱ واحد من شد ۶۰۰ و خورده ای برا امتحان نها ...

😳😳😳

۲۱ واحد خب خیلی زیاده دیگ من فک کنم باید ی ۱۳ واحد پاس کنم چون بقیه رو پاس کردم الان سال اخرمه و نظام جدیدم 

اخه من نظام جدیدم و تطبیق میخورم

خوب چون کلا میخوای رشتتو تغییر بدی باید از دهم بخونی دیگه من سال ۲۴برج هشتم سال ۹۸ شروع کردم به خوندن دی دیپلم میگیرم اگه مردودی نداشته باشم

😳😳😳 ۲۱ واحد خب خیلی زیاده دیگ من فک کنم باید ی ۱۳ واحد پاس کنم چون بقیه رو پاس کردم الان سال اخر ...

برا تجربی اره ولی فکر کنم فکر کنم برا انسانی باید از اول سروع کنی بازم بپرس

سلام عزیزم من میخام دیپلم مجدد انسانی بگیرم امسال سال اخرمه و رشتم تجربیه جز عمومی ها فک کنم تخصیی ه ...

عمومی ها و اینایی که مشترکه که تطبیق میدن از الان شروع کنی فک کنم بتونی گلم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
اینجوری

دوست به انتخاب خودته عزیزم من هنوز ثبت نام نکردم میگم این چن روز تعطیلی بشینم بخونم 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
عمومی ها و اینایی که مشترکه که تطبیق میدن از الان شروع کنی فک کنم بتونی گلم

درس‌ها به انتخاب خودته عزیزم یا ن خودشون مگن

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭