2777
2789
عنوان

غذا نخوردن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا شنیدم سویق کودک میدن ب بچه هاشون خیلی هم راضی شما هم امتحان کن هم برا اشتها خوبه هم وزن گیری

سویق چی هست لطفا توضیح بده

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

دختر من بعضی وقتا میخوره گاهی نه اصلا دهنشو قفل میکنه لامصب اصلا یه ذره هم باز نمی‌شه 

معمولا باید جدید باشه بخوره و تکراری نباشه

و مزه دار باشه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
۱۶ ماهش هست هیچی روش تاثیر نداره ۹ کیلو هست 

من از وقتي به بچم مكمل ويتامين دي و شيره انگور ميدم خيلي خوب شده غذا خوردنش خداروشكر.اونقد عذاب كشيدم كه نگو همه چيو امتحان كردم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
دختر‌منم نمیخورد  براش مولتی سانستول گزرفتم خارجی ۳ماه مرتب هزوز دادم خورد نتیجشو دیدم دیگه خ ...

بعد سه ماه جواب گرفتی من میم میدم

من از وقتي به بچم مكمل ويتامين دي و شيره انگور ميدم خيلي خوب شده غذا خوردنش خداروشكر.اونقد عذاب كشيد ...

دخترم خیلی بد غذا هست حتی آبمیوه هم نمیخوره دیشب با قطره چکان به زور دادم

نخوره مهم نیست اهمیت نده گرسنه اش بشه خودش میخوره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
دخترم خیلی بد غذا هست حتی آبمیوه هم نمیخوره دیشب با قطره چکان به زور دادم

پسر منم هيچيييي نميخورد هيچيييي.شيره انگورم با آب قاطي ميكنم ميگم شربته ميريزم تو شيشه اش يا با ني ميدم. بعد يه چيزيم درست ميكنم خيلي دوس داره. دو قاشق آرد و يه قاشق كوچيك شكر و خيلي كم پكينگ پودر و دوتا تخم بلدرچين و روغن زيتون با يه قاشق آب رو قاطي ميكنم خمير ميشه بعد پهن ميكنم  رو تابه روش گوشت چرخي سرخ شده ميريزم خيلي كم. به مدت يه ربع ميذارم تو فر ميگم پيتزا خوب ميخوره توهم درست كن

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا