سویقها انواع مختلف دارند، هر سویق خاصیتی دارد و هرکس با توجه به نیاز خود سراغ یک سویق مخصوص میرود؛ اما سویق کودک چون ترکیب چهار سویق اصلی گندم، جو، سنجد و عدس است یک غذای کامل به شمار میآید. از سویق گندم برای بهبود وزنگیری، سویق جو بهعنوان بمب انرژی و تقویت بنیه، سویق سنجد برای استحکام استخوان و رشد و سویق عدس بهعنوان خونساز استفاده میشود. پس سویق کودک این چهار خاصیت را همراه خود دارد
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
من سه تا بچه دارم .یه پسر 16 ساله دارم ، یه دختر 17 و نیم ساله و یه دختر 10 ساله.دختر بزرگم کوچیک که بود واقعا خوب غذا میخورد،پسرم هم تا کلاس اول بگم بد غذا بود الان کم مونده منو بخوره😂😂 دخترم ولی به شدتتتت بد غذاست و منم دقیقا مشکل شما رو دارم😭😭چیزایی که دوست داره رو خوب میخوره ولی خب اونا مفید نیستن زیاد.