2777
2789

۱صبح ها ساعت بیدارمیشید وبعدبیدارشدن چیکار میکنید ۲درروزچندساعت ب رسانه ها وشبکه های اجتماعی می پردازید ۳ بیشترافکارتان مثبت است یامنفی؟ ۴ایااحساس خوشبختی میکنید۵درطول روزبیشترکسل هستید یاسرحال وفکر میکنیدچه چیزی موجب کسل بودن یاسرحالی شما میشه ۶ایابعدازظهرهایک ساعت خواب رادارید؟؟؟

1) یکم توی تخت میمونم و رویاپردازی میکنم

۲) زیااااد

۳)منفی

۴)نه

۵)کسل..تنها بودن توی خونه و روزمرگی کسلم میکنه

۶)ن

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت شیشممه😂✌هزارمین کاربریم هم باشه باز حرف حق رو میزنم💜 ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =) اکثرا حرفام شوخیه به دل نگیرین🌸💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت ۷ صبح بیدار میشم بچه داری میکنم . بعد از ظهرها هم خواب ندارم . تا حالا هم ساعت نزدم ک چن ساعت توو شبکه های مجاری ام. افکارمم منفیه . توضبحش رو حسش نیس بگم

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
ساعت ۷ صبح بیدار میشم بچه داری میکنم . بعد از ظهرها هم خواب ندارم . تا حالا هم ساعت نزدم ک چن ساعت ت ...

میدونی هدفم از زدن این تاپیک چی بود ی دخترخاله دارم ازبس افکار منفی تو سرش بود چندبار میخواست خودکشی کنه، بناب دلایلی