2777
2789

تو کدومش هیکل کم تر خراب میشه و شکم کوچیک تر میمونه،چون هم زیبایی پایین مهمه هم شکم...

۔

کدومش راحت تره و آدم کمتر اذیت میشه ؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی نمی‌تونم طبیعیو تصور کنم 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

چرا ؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
طبیعی میترسم در اقدامی اگه باردار بشم سزارین

اخه سزارین هم میگن بعد عمل خیییلی درد داره ، مجبورت میکنند به زور راه بری 

سز

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

اینجا هرکی طبیعی زایمان کرده میگه خوبه 

سزارین ها هم میگن سزارین 

ولی صادقانه هیکل ربطی ب زایمان نداره 

شما قبل بارداری هر هیکلی داشتی اگه بخای بعد زایمان ب همون هیکل میرسی ولی متاسفانه یسری بعد زایمان فکر میکنن بخاطر شیردهی خیلی باید غذا بخورن و چاق میشن میگن سز کردیم چاق شدیم 

وگرنه من اطرافیانم همه ی دختر خاله هام سزارین کردن

من خودمم ب شدت طرفدارتعصبیه سزارینم 

اگه جراحت خوب باشه بری خونه خودت کاراتو انجام میدی و شکمتم ببندی سریع جمع میشی 

طبیعی شکم راحت تر برمیگرده به حالت اولش.اگ دکترتم خوب باشه پایینتم خوبه و مثل اول میشه.من اولویتم طبیعیه.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
اینجا هرکی طبیعی زایمان کرده میگه خوبه  سزارین ها هم میگن سزارین  ولی صادقانه هیکل ربطی ...

تو سزارین پوست زیر شکم آویزون نمیمونه ؟؟؟

درسته درد داره و باید راه برای ولی من میترسم از طبیعی ولی خب من خواهرم تو دوتا بچه اش هم سزارین بود و میگفت اون جور که میگن درد داره   ولی قابل تحمله

طبیعی وحشتناکه

مجبورت میکنن با چماق واینمیسن ک بالاسرت منو دوتا پرستار مهربون اروم بلند کردن سرم گیج میرفت رفتن عسل اوردن خوردم بهتر شدم اروم گفتن راه برو 

حالا چرا میگن راه برو

ب محض اینکه راه میری دردت نصف میشه راحتتر میشی 

من خودم بعدش همش اروم راه میرفتم 

طبیعی شکم راحت تر برمیگرده به حالت اولش.اگ دکترتم خوب باشه پایینتم خوبه و مثل اول میشه.من اولویتم طب ...

میگن واژن گشاد میشه و به حالت اول بر نمیگرده ،اره؟؟

تو سزارین پوست زیر شکم آویزون نمیمونه ؟؟؟

نه بابا شما برو همه ی کسایی ک طبیعی زاییدن هم ببین 

اونام شکمشون بزرگه اگه چاق باشن 

اصلا ربطی نداره 

ببند شکمتو محکم بالافاصله بعد عمل و قبل راه رفتن 

البته زیادم محکم نه