2777
2789
عنوان

زایمان سزارین خوبه یا طبیعی ،چرا ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست

من که فقط سزارین میکنم وسلام

وحشت دارم از طبیعی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
مجبورت میکنن با چماق واینمیسن ک بالاسرت منو دوتا پرستار مهربون اروم بلند کردن سرم گیج میرفت رفتن عسل ...

ببخشید میپرسم ،شکمت زشت نشده ؟ پوستش شل نشده ؟؟ یا بالا و پایین بخیه دو تیکه نشده ؟؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم ،شکمت زشت نشده ؟ پوستش شل نشده ؟؟ یا بالا و پایین بخیه دو تیکه نشده ؟؟

این تمامش بستگی ب پوست شکمت داره 

ک چ مدله 

من عمه هام همشون بعد زایمان هاشون پوستشون شل و افتاده نشد منم ب اونا رفتم 

خدارو شکر البته کل بارداریم ده کیلو اضافه کردم چون حواسم ب غذام بود شبا اصلا برنج نمیخوردم فقط چیزایی میخوردم ک باغث وزنگیری جنین میشد 

ولی تمامش ب پوست بستگی داره نه نوع زایمان

تو سزارین میگن یه آمپول از دنبالچه میزنند خیلی دردناکه ،اونایی ک زدن دردش چطوری بوده ؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
این تمامش بستگی ب پوست شکمت داره  ک چ مدله  من عمه هام همشون بعد زایمان هاشون پوستشون شل ...

اهان خوبه پس ،مرسی عزیزمممم 

من دیروز و امروز بای متخصص و ی فوق تخصص و دوتا ماما اساسی صحبت کردم.همشون طبیعی رو پیشنهاد کردن.فیزیولوژیک انجام میدم ان شاءالله.هم روندش راحت تره هم بعدا سریعتر به حالت اول برمیگردی.هیچ زایمانی بدون عوارض نیست.باید بسنجی کدوم عوارضش کمتره که یکم اناتومی بدونی قطعا نظرت میره رو طبیعی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
میگن واژن گشاد میشه و به حالت اول بر نمیگرده ،اره؟؟

تو دستتو بکن تو ظرف عسل.وقتی دستتو در میاری جای دستت تو ظرف خالیه اما بعد چند دقیقه دوباره به حالت اول برمیگرده..

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
مجبورت میکنن با چماق واینمیسن ک بالاسرت منو دوتا پرستار مهربون اروم بلند کردن سرم گیج میرفت رفتن عسل ...

میگن یه آمپول از دنبالچه میزنند ک بی حس بشی ،درد  آمپولش در چه حده خیلی زیاده؟؟؟

اگر خودمون بخواییم میشه بیهوش کنند ؟؟

مامانای بچه دار

مامانای باردار

دیگه ازشرخرجای اضافی خلاص بشین

یه برنامه اومده 

دکترانلاین داره هرساعت شبانه روزاونم متخصص

رایگانه😍

هر سوالی داشته باشی زودجواب میدن

و کلی نکات ایده وراجب بچه داشتن رشدبچه وزن گیری جنین ونوزادبهت میدن هرروز

خلاصه یه برنامه توپ نصب نکنی از دستت رفته

هرکی خواست❤🧚‍♂️ کپی❤🧚‍♂️ کنه بعد نصبش کنه

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e