2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام لطفا

77 بازدید | 4 پست

من امروز باشوهرم دعوامون شد از یکی ازدوستام خوشش نمیادولی دوست صمیمیه بهم گفت خوشم نمیاد باهاش حرف بزنی حدود۶ماه باهاش حرف نزدم یهفته دعواکرده بودیم اومده بودم خونه بابام بااون دوستم حرف زدم چون یجاکارمیکنن باهمسرم حالشومیپرسیدم ک ببینم خوبه یان سرکارمیره یانه یبارم باهاش رفتم بیرون ولی تنهان بابام برد توماشین بودیم حالا همسرم فهمیده اومد خونه بابام دادوبیدادکرد دوشنبه میریم طلاق میگیریم توبهم دروغ گفتی اگه خل نبودی زن من نمیشدی میرم خودمو میکشم ب بابام میگفت تابدونین چقددوسش دارم دوهفته پیشم دعواکرده بودیم خونه بابام بودم داداشم گف دیگه نمیزارم بری الانم فهمیده میگه بمیریم نمیزارم بری دیگه اون ک تعادل نداره تورفتارش اینم بگم این ازدواج دوممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میگه طلاقت میدم دروغ گفتی بهم من نه خیلی همو دوست داریم تازه ۳۰تیرمیخاستیم بریم خونه خودمون😔

ببین عزیزم زندگی ک خاله بازی نیس یکم شما کوتاه بیا یکم همسرتون .خب اگه میبینی از دوستت خوشش نمیاد یکم ارتباطتو باهاش محدود کن .زندگیت مهمتره

ببین عزیزم زندگی ک خاله بازی نیس یکم شما کوتاه بیا یکم همسرتون .خب اگه میبینی از دوستت خوشش نمیاد یک ...

من حرفی نمیزنم اون میگه دیگه نمیخامت بادوستمم حرفی نزدم دیگه حالم خیلی بده اخه خیلی دوسش دارم