2777
2789
عنوان

کنده شدن بند ناف نوزاد😭😭😭

29709 بازدید | 26 پست

خانما تو رو خدا صادقانه کمکم کنید بچم ده روزشه دیشب اومدیم خونه مادر شوهرم، قبل از اومدن کلی به شوهرم سفارش کردم که تو رو خدا بگو بغلش میکنن مراقب نافش باشن چون خیلییییییییییییییی بیخیالن تو همه مسائل ، با من دعوا کرد که تو توهم توطئه داری مگه میخوان بخورنش، دیشب به اندازه یه سرویس رفتن بچه رو دادم بغل شوهرم ،بازم سفارش کردم یهو بعد چند دقیقه دیدم جیغ بچه رفت هوا😭،هراسون اومدم بیرون یهو شوهرم اومد بچه رو گذاشت بغل من با نگرانی گفت یکمی نافش چیز شده وقتی نگاه کردم دیدم وای نصف نافش کنده شده آویزون زیر نافشم خون و زرد آب و بخش تازه نافش هنوز هست محکم زدم تو صورت خودم گفتم چیکار کردی؟😭😭😭😭 خلاصه مامانش هی می‌گفت خودش اینجوری شده ما نکردیم که دیگه شوهرم عصبانی شد گفت مامان من خودم دیدم چی میگی ؟ بهتم گفتم مامان این مدلی آروغ بچه رو نگیر خطر داره !!!

خلاصه تا چهار صبح دو سه تا بیمارستان تخصصی کودک رفتیم اما خاک بر سرت هیچکدوم متخصص کودک شیفت شب نداشتن.

حالا قرارم عصری بریم پیش دکتر اما خیلی بی‌قرارم نمی‌دونم چی میشه اگه مامانم بفهمه منو می‌کشه چون این ده روز کل کارای ما با اون بود موقعیم که گفتم داریم میریم خونه مادرش با نگرانی گفت بمون بعد افتادن ناف برو اون خیلی هپلی هستن

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دلم ریش شده

مادرشوهرت چی حالیشه؟؟؟چجور بچه بزرگ کرده😶

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

عصر ببرش دکتر،انشالا چیزیش نباشه

یه حرف خواهرانه،بچه کوچیک داری هیچ جا نرو فقط تو خونت بمون،شوهرتم خواست بره خونه مادرش تنها بره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

رفتی خونه مادر شوهر چیکار؟ من مادرم تا۴۰روز مراقبت میکنه ازمون

شوهرم گیر داد که خانوادم می‌خوام بچه رو ببینن ، مردا رو هم که میشناسی پای خانوادشون که میاد وسط آدمو با هزار چیز تهدید میکنن😭

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

نگران نباش بابا دون دیگه وقتش بوده بیفته

با دست له شده کمی وگرنه نگرانی نداره بابا

مال پسرمن ۱۳روزگیش افتاد

اون دیگه وقتشه بیفته توروخدا مثل من نباش تا ۲سالگی بچم هیچکی نمیذاشتم نزدیکش بیاد مثل عقاب بالا سرش بودم الانم همینم ولی قبلا چون بچه اولم بود حساس بودم ولی اشتباه میکردم زندگی به کامم تلخ شده بود تا زمانی که از شیر و پوشک گرفتمش

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
شوهرم گیر داد که خانوادم می‌خوام بچه رو ببینن ، مردا رو هم که میشناسی پای خانوادشون که میاد وسط آدمو ...

متاسفم برای شوهرت،

درمورد زن نفاس  که تازه بچه زاییده سرچ کن

که چقدر در معرض انواع خطرها قرار میگیره خودش و بچش تا۴۰روز مراقبت میخواد

چیزی نیس عزیزم بعد ده روز ناف تقریبا خشک شده دیگه واسه پسر منم یکم خون اومد ولی چیز مهمی نبود نگران ...

آخه این هنوز خیلی گیر بود حالا هم که خودش نیفتاده کنده شده زیرش گوشت ناف مثه روز اول تولدش معلومه😭پسر اولم ۱۴روزه نافش افتاد

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
عصر ببرش دکتر،انشالا چیزیش نباشه یه حرف خواهرانه،بچه کوچیک داری هیچ جا نرو فقط تو خونت بمون،شوهرتم ...

خدا منو مرگ بده ایشالا بخاطر اینکه شوهرم ناراحت نشه بچمو به خطر انداختم چون میدونستم اینا آدمای بی‌خیالی هستن 😭

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
خدا منو مرگ بده ایشالا بخاطر اینکه شوهرم ناراحت نشه بچمو به خطر انداختم چون میدونستم اینا آدمای بی‌خ ...

خدا نکنه عزیزم،اونم که دلش نمیخواسته

من پسرم دنیا اومد بعدش کرونا اومد،هیچ جا نرفتم،بچم تا حالا یه سرما نخورده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀