خانما تو رو خدا صادقانه کمکم کنید بچم ده روزشه دیشب اومدیم خونه مادر شوهرم، قبل از اومدن کلی به شوهرم سفارش کردم که تو رو خدا بگو بغلش میکنن مراقب نافش باشن چون خیلییییییییییییییی بیخیالن تو همه مسائل ، با من دعوا کرد که تو توهم توطئه داری مگه میخوان بخورنش، دیشب به اندازه یه سرویس رفتن بچه رو دادم بغل شوهرم ،بازم سفارش کردم یهو بعد چند دقیقه دیدم جیغ بچه رفت هوا😭،هراسون اومدم بیرون یهو شوهرم اومد بچه رو گذاشت بغل من با نگرانی گفت یکمی نافش چیز شده وقتی نگاه کردم دیدم وای نصف نافش کنده شده آویزون زیر نافشم خون و زرد آب و بخش تازه نافش هنوز هست محکم زدم تو صورت خودم گفتم چیکار کردی؟😭😭😭😭 خلاصه مامانش هی میگفت خودش اینجوری شده ما نکردیم که دیگه شوهرم عصبانی شد گفت مامان من خودم دیدم چی میگی ؟ بهتم گفتم مامان این مدلی آروغ بچه رو نگیر خطر داره !!!
خلاصه تا چهار صبح دو سه تا بیمارستان تخصصی کودک رفتیم اما خاک بر سرت هیچکدوم متخصص کودک شیفت شب نداشتن.
حالا قرارم عصری بریم پیش دکتر اما خیلی بیقرارم نمیدونم چی میشه اگه مامانم بفهمه منو میکشه چون این ده روز کل کارای ما با اون بود موقعیم که گفتم داریم میریم خونه مادرش با نگرانی گفت بمون بعد افتادن ناف برو اون خیلی هپلی هستن