2777
2789
عنوان

کنده شدن بند ناف نوزاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29760 بازدید | 26 پست
معمولا تا ده روز ناف میفته نگران نباش الان حال بچت چطوره هنوزم خون میاد؟ همینو بهونه کن فعلا خیلی ...

دیشب بچه هلاک شد از جیغ و گریه ، منم رو گیره نافش چسب ضد حساسیت زدم که تکون تکون نخوره تا امروز ببرمش پیش متخصص.

منه ابله یه بچم رو بخاطر همین خانواده از دست داده بودم😭😭😭به خودم قول داده بودم هرگز دیگه امنیت بچه هامو بخاطر حتی شوهرم بهخطر نندازم اما امان از مصلحت اندیشی 😭😭😭

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
شوهرم گیر داد که خانوادم می‌خوام بچه رو ببینن ، مردا رو هم که میشناسی پای خانوادشون که میاد وسط آدمو ...

میخوام صدسال سیاه نبیننش.خاک توسر مادرشوهرت نمیتونه خودش بیاد خونتون؟.تو تا چهل روز نباید بزنی بیرون.واای چقدر شوهرت نادونه مادرش بدتر از اون😡😡😡😡😡😡😡

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام صدسال سیاه نبیننش.خاک توسر مادرشوهرت نمیتونه خودش بیاد خونتون؟.تو تا چهل روز نباید بزنی بیرون ...

من بدبختو بعد ۷ روز ب زور برداشته اورده خونه خودش میگه اینجا باش مهمونام میان... خداروشکر ک هیچکس نیومد و اصولی ضایع شده... شوهرمم شیفته و نیست ۳ روزه اینجام دارم دق میکنم میخام بگم مامانم بیاد منو ببره خونه خودشون...درسته مادرشوهرم بهم رسیدگی میکنه ولی خدایی اصلا احساس راحتی ندارم اینجا

من بدبختو بعد ۷ روز ب زور برداشته اورده خونه خودش میگه اینجا باش مهمونام میان... خداروشکر ک هیچکس نی ...

حق داری واقعا.ان شالله که هم خودت هم نی نی گلت سلامت باشین همیشه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
سلام عزیزم برا منم این اتفاق افتاد امروز قضیه ناف پسرتون چیشد منم خیلی نگرانم

بردیم بیمارستان گفتن همین الان ببرید بیمارستان نمازی که فقط موارد خاص رو اونجا ارجاع میدن همزمان هم زنگ می‌زنیم جراح بیاد ، شوهرم وقتی با بچه تو بغل اومد رو پاش بند نبود گفت بچه رو ازم بگیر سرم گیج می‌ره دارم میخورم زمین ، بعد که برام گفت زدم تو سر خودم گفتم تو و خانوادت چی از جون بچه های من میخواهید دیگه به بدبختی رفتیم بیمارستان ، الحمدلله بعد از اینکه چند تا دکتر مشهور رو زنگ زدن اومدن معاینه کردن گفتن جراحی نمی‌خواد اما همینجور رو دست نگه دارید تا اون سر سوزنی که ناف وصله خودش بیفته بعد هم کلییییییی با شوهرم دعوا کردن که کی گفته مهم نیس اگه مهم نبود موقع تولد تو بیمارستان از ته ناف بچه رو پیچیدن و بخیه میزدن ، شوهرمو وقتی اومد تو ماشین گفت توبه توبه توبه که دیگه به حرفت راجبه بچه گوش ندم.الانم که بچه یه سالشه الحمدلله خوبه

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
بردیم بیمارستان گفتن همین الان ببرید بیمارستان نمازی که فقط موارد خاص رو اونجا ارجاع میدن همزمان هم ...

ممنون عزیزم منم خیلی ترسیدم وقتی ناف بچم ب لباسم گیر کرد منتها چون خونریزی نکرد نرفتم بیمارستان بعد دو روز خودش افتاد خوشحالم ک اتفاق بدی برا بچت نیوفتاد گلم سلامت باشه ان شاالله 

سلام بند ناف بچت چی شد برا منم این اتفاق افتاده خیلی نگرانم

به لطف و رحمت خدا و تلاشهای مامانم تا دو هفته بچه رو رو دست نگه داشتیم نافش خشک شد افتاد .دکتر گفته بود نباید دست بزنید تا خودش بیفته .

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷