2777
2789
عنوان

راهنمایی دررمورد قرص جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عالی من قبلا قرص خوردم شدم ۶۵ کیلو میگن بهت ساخته خخخخ

اره عزیزم ب خیلیا نمیسازه 

ب خود منم ال دی نمیسازه حالمو بد میکنه 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
چرا🧐

نمیدونم ولی گف هرچی زخم داری وعفونت مال اینه ۵ سال طبیعی جلوگیری کردی مال اونه هی زخم میشه..گف ترک خورده باید ....بخوره🥰🤣🤣🤣

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

اره دقیقا دکتر ب من گفت ۷ روز نمیخوری بعد بسته بعدی رو شروع میکنی بعضی از قرصا برای اون ۷ روز هم تو ...

اگه ۲۱شب تموم شد من دو روز بعدش پری شدم بعد پریمم ۳روز طول بکشه این میشه ۵ روز بعد واسه اون دو شب چیکار کنم😭

من یک مامان هپارینی‌ام
نمیدونم ولی گف هرچی زخم داری وعفونت مال اینه ۵ سال طبیعی جلوگیری کردی مال اونه هی زخم میشه..گف ترک خ ...

یعنی منظورش این بود کان استفاده کنی؟

من از روز ۵ میخورم

مثلا ۱۰ام برج پریود شدم ۱۵ ام قرصو شروع میکنم

بسته ی اول یعنی ماه اول جلوگیری نمیکنه

سر ساعت باید بخوری 

با شکم پر ک اذیتت نکنه

قرص ک تموم شد یک هفته استراحت میکنی نمیخوری مثلا اگر دوشنبه تموم‌شد دوشنبه ی بعد بسته ی بعدو شروع میکنی 

لک بینی تهوع سردی اینا عوارضشه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اگه ۲۱شب تموم شد من دو روز بعدش پری شدم بعد پریمم ۳روز طول بکشه این میشه ۵ روز بعد واسه اون دو شب چی ...

ببین تو ۲۱ روز بخور ۷ روز نخور بسته بعدی رو شروع کن همین 

من ک میگم بهت روز سوم یا پنجم خیلی مهم نیست سختش نکن 

یعنی منظورش این بود کان استفاده کنی؟

ن گف قرص..معذرت میخووووام ها ولی گف چون آب منی نریخته توش باعث خشکی ودرنهایت زخم میشه

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

ن گف قرص..معذرت میخووووام ها ولی گف چون آب منی نریخته توش باعث خشکی ودرنهایت زخم میشه

منم مشکلات تورو دارم تیکه پاره شدم😁😁😁

منم مشکلات تورو دارم تیکه پاره شدم😁😁😁

مال اونه ب نظرم گف قرص بخوری بهتره زخم زودی خوب میشه