2777
2789
عنوان

با دوتا بچه به خط طلاق رسیدم 😔

2194 بازدید | 81 پست

شوهرم هرسال دعوا میشه دست بزن پیدا میکنه و منو از خونه بیرون میکنه و سریع در خونه رو قفل میکنه که نتونم برم داخل خونه تا ۲۰روز یماه .. ایندفعه به حکم مهریه ماشینشو توقیف کردم بردم پارکینگ تا ادب شه ، اینم لج کرده حالا که اینکارو کردی باید همه چیزو ببخشی تا بزارم برگردی وگرنه طلاق ..

منم رفتم ازش شکایت کیفری و نفقه کردم الان یکماهه هیچ خرجیه بچه هاشو نداده حتی نمیخواد بچه هاشو ببینه ..

ولی ته دلم طلاق نمیخوام 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خب اگر طلاق نمیخای این چه کاری بود کردی؟! الان که بیشتر خودت رو داغون کردی! ان شاالله ختم به خیر و اشتی بشه کارتون

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

عزیزم تمام پل ها رو خراب کردین . به همدیگه بی حرمتی کردین . نمیدونم چی بگم واقعا ایشالا مشکلت حل شه ولی طلاق همیشه آخرین راهه اونم وقتی پای بچه میاد وسط. از خر شیطون پیاده شید

حتی اگ برگردی هم شوهرت دیگ اون شوهر نیست بزار کارات راه بیوفته به غلط کردن میوفته ماشینو بفروش خرج بچه هات کنین

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
وااا خب اگر طلاق نمیخای این چه کاری بود کردی؟! الان که بیشتر خودت رو داغون کردی! ان شاالله ختم به خی ...

قبل شکایت رفتم پیشش کلی گریه کردم التماسش کردم گفتم بخاطر بچه هامون کوتاه بیا هرچی تو بگی .. اونم گفت فقط باید تمام حق و حقوقت رو ببخشی ویط خیابون پیادم کرد رفت .. منم دیگه کم آوردم رفتم شکایت 😔