2821
2789
عنوان

ازدواج لطفااااا بیاید 🙏🏼

473 بازدید | 53 پست

بچه ها من پنج تا عمه دارم که ازدواج نکردن الان سناشون بالای سی ساله 

چیکار کنن بختشون وا بشه بخدا خیلی ناراحتن میشه کمک کنین ؟ 

انقدر خوبن و خشگل اما بیا شانساشون ...: (

خدایا دلم میخواد بمیرم براشون 

مکه همه جی‌با ازدواج که میگی شانس؟؟؟ اینهمه ازدواج بد ندیدی اینهمه ادم مجرد خوشبحت ندیدی کاش دیدت ...

بابا پنج تا خواهر خب سناشون داره میره بالا منم میگم ولی بلاخره ناراحت میشن دیگه هر کی یه زندگی باید داشته باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا پنج تا خواهر خب سناشون داره میره بالا منم میگم ولی بلاخره ناراحت میشن دیگه هر کی یه زندگی باید ...

زندگی یعنی ازدواج؟ 

عجب

بیخیال بابا

اونا هم تا پقتی خوشبختی رو تو ازدواج ببیننفایده نداره

روز خوش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

الان همه حمله ميكنن بهت ك ازدواج بايد بالاي چهل سال باشه و نبايد واسه عمه هات عجله كني😁

ب نظر من مجردي عيب نيست اگه خودشون مشكلي ندارن خب اشكالي نداره

ولي بهتره ي مهارت و هنر و كار داشته باشن ك مستقل باشن و انشالله ازدواج موفقي داشته باشن

شنيدم ي سري سوره ها و ختم ها هست واسه ازدواج اونارو سرچ كن انجام بده

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
یعنی 5 تا عمه داری همشون مجرد عه مگه میشه چرا خوب ازدواج نکردن خواستگار نداشتن یا کسی که اونا میخاست ...

آره دیگه خیلی بده به خدا 

اولا کلاس گذاشتن الانم سنشون رفته بالا :(

زندگی یعنی ازدواج؟  عجب بیخیال بابا اونا هم تا پقتی خوشبختی رو تو ازدواج ببیننفایده نداره ر ...

خیلی ناراحتن مخصوصا مادر بزرگم ادم تا خودش تو این شرایط نباشه درک نمیکنه 

خیلی ناراحتن مخصوصا مادر بزرگم ادم تا خودش تو این شرایط نباشه درک نمیکنه 

انفاقا من عمه پ خالم مجرد

از امنور فامیل داریم دوتا ازدواج ناموفق با بچه داراصلا دید شما رو نداریم عزیزم

اینکه همه جیو تو ازدواج ببینن واقعا ادمو ناراحت میکنه قرن ۲۱ هستیم بابا بیخیال

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آره دیگه خیلی بده به خدا  اولا کلاس گذاشتن الانم سنشون رفته بالا :(

همون دیگه دخترا همسایه مام یکی وکیل یکی دکتر دارو ساز از بس اومدن رفتم هی گفتم این اینجوریه اون اینجوری که سنشون رفت بالا هیچ کس نیومد ترشیدن و خونشونو بردن بالا شهر که نگن ترشی بگن مده تو بالا شهر دیر ازدواج کردن کسی گیر نده

الان همه حمله ميكنن بهت ك ازدواج بايد بالاي چهل سال باشه و نبايد واسه عمه هات عجله كني😁 ب نظر م ...

بابا سه تاشون شاغلن ولی فرق میکنه پنج تا دختر از یه خونه ازدواج نکنن

2825
2823
2791
2779
2792