2821
2789
عنوان

بیماریه عجیب من ک کسی دیگه نداره

569 بازدید | 51 پست

یادم‌ نمیاد از کی هست ولی چند ساله زیر زانوهام ب شدت میخاره حتی یادمه زایمان کردم بدنم نیمه جون بود هنوز ولی خارش زیر زانوم رو حس کردم و از مادرم خواستم بخارونه.

خیلی بده نه اطرافم نه تو نی نی سایت کسی این مشکلو نداشت و نشنید قبل عید هم چکاپ کامل دادم مشکلی نداشتم

همسرم زن داداشم این مشکل و دارن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونید از چیه

نه شما زیر زانوتون خشک و پوسته پوسته میده؟یعنی سفید و صورتیه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

شاید به چیزی حساسیت داری مثلا گرما یا جنس یع پارچه ای یا یه فصلی از سال برو داروخونه یه پمادی چیزی برا خارش بگیر  من با قرص موافق نیستم 

✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫
اره

همسر من با چرب کردن اوضاعش بهتر میشه یعنی هر شب با کرم اوسرین (ثمین) چرب میکنم خوبه اگه چرب نکنم دوباره شروع میکنه خارش

یعنی همش ب من میگه بخوارون انقد شدیده

از حموم ک میای بیرون چربش کن شبا هم موقع خواب

ی مدت مدام انجام بده اروم میشه

2825
2823
2791
2779
2792