2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همیشه بهتون دروغ بگه چکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که دروغ میگه سخت درست میشه اگه میخوای خیلی بهت دروغ نگه خیلی ازش سوال نپرس که ناراحت بشی غصه بخوری مثال جایی میره ازش نپرس کجا بودی مجبور نشه دروغ بگه چون خودت اذیت میشی نه اون

ببین عزیزم حتمن از این جور چیزا هم به شوهرت گفتی که مثلن من ازت سرم من اگر چند بار بهم بگن من سرم قا ...

ببین دوستم واقعا موضوع الان بحث دروغگویی همسر استاتره‌ شما تو همه کامنت هات داری ایشون رو میکوبی ک چرا گفتی سری حتما ب اونم میگی.... ولش کن اونو فراموش کن برای اینکه همسرش باهاش صادق باشه بهش راهکار بده

منم یه بچه دارم ، درک میکنم ، کاش قبل از بچه دار شدن شناخته بودمش، خانوادگی یک ذره احساس و وجدان ندا ...

خیلی برام ناراحت کننده است که این همه اذیتم کرد من موندم ولی اون اینجوری خیلی راحت مارو کنار گذاشت

کسی که دروغ میگه سخت درست میشه اگه میخوای خیلی بهت دروغ نگه خیلی ازش سوال نپرس که ناراحت بشی غصه بخو ...

من قبلا زیاد کنجکاوی نمیکردم زیاد سوال نمیکردم من بی خیال بودم اونم مخفی کار ، الان به خودم اومدم می بینم دیگه هر غلطی خواسته کرده

خدا نسلشونو منقرض کنه فقط من که نمیتونم هیچوقت ببخشمش

اینا بخشش من و شما براشون مهم نیست ، سعی کن شما هم فقط به فکر خودت و پسرت باشی ، لیاقت تو و بچه ات  را نداشته