2777
2789
عنوان

کیا با بچه اشون بیدارن ساعت چهار بیدار شده پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم هفته ۳۲ بارداری ام ... هر ساعتی بخوابم راس چهار بیدار میشم نمی‌دونم چراااااا 😢😢😢

تو بارداری اینطور میشه منم بارداری قبلیم همینطور بودم ولی اینبار هرچی بخوابم بازم کمه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا چطوری میشه راهنمایی کنی من دیشب تا ساعت دوازده بیدار نگه اش داشتم ولی بازم سرساعت چهار بیداره

من بچم کوچیکه ولی روش خودم اینه قبل اینکه میدونم بیدار میشه شیرش میدم ک بیدار نشه ...

اوایل هم میخواستم شیر شبش قطع کنم پستونک میدادم دهنش

شما وقتی بیدار میشه نباید خودت بلند بشی بزار خودش بچرخه ببینه هیچی نیست بخوابه دوباره اصلا بلند نشو رو پا بزاری ...بجه تو شکمت داغون میکنی الان داری خواب اونم اینجوری تنظیم میکنی 

ن هر دو دخترن

ویارت فرق میکرد یا مثل هم بود یا تکون هاشون هر دو تو یه موقع حس کردی من پیام از هر دو بارداری قبلیم بدتره خیلی بعدشم اون دوتا زود تکون خوردنشون حس کردم از این خبری نیست هنوز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید پس بچه رو چجوری بخوابونم

خودش باید بخوابه 

به بچه باید خواب مستقل یاد داد 

اوایل دختر من خواب مستقل داشت من خودم هی دوس داشتم دست بزنم بهش این عادت ازش گرفتم 

ولی دوستم ته

الان بچش خودش میخوابه بااینکه جفتشون 4 ماهه هستن 

البته منم نه روی پا میزارم نه راه میبرم 

من میزارمش توی گهواره یا لای پتو بهش شیر میدم 

من بچم کوچیکه ولی روش خودم اینه قبل اینکه میدونم بیدار میشه شیرش میدم ک بیدار نشه ...اوایل هم میخواس ...

دقیقا منم عادت دادم بچمو تو خاب شیر بخوره اولین صدایی که بیاد ازش سریع شیر میدم که چشماشو باز نمیکنه میخابه اگر بزاری خاب از سر بچه بپره خابوندنش دردسره

من بچم کوچیکه ولی روش خودم اینه قبل اینکه میدونم بیدار میشه شیرش میدم ک بیدار نشه ...اوایل هم میخواس ...

می‌دونم دلم به اون میسوزه دوتا بارداریم خیلی راحت بودم اولی که خودم بودم و خودم دومی هم دخترم‌ مستقل بود و کارام کمتر بیشتر استراحت میکردم اینبار اصلا خبری از اهمیت دادن به خودم و بچه تو شکمم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه من از ساعت ۱۲ تا الان رو پامهدیگه خسته شدم از دستش یه خواب راحت برام حسرت شده هی میگم خدا منو بک ...

چند وقتشه شما هم حامله ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40