2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همیشه بهتون دروغ بگه چکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 45 پست

چرا هر کی میرسه تو نی نی سایت میگه من از شوهرم سرم از همه نظر حالا طرفو میبینی حالت بهم میخوره ها بعد میگه من سرم تازه سرم که باشی باید زن نسبت به مردش از همه نظر مخصوصا زیبایی سر باشه بعدم سر بودن تا از نظر بقیه چی باشه و شوهر طرف 

دروغ مصلحت امیز برا زندگی خیلیم خوبه ی جاهایی ادم نمیتونه راستشو به زنش یا شوهرش بگه اگه ی نگاه به خ ...

بعد طرف بفهمه دروغ گفتی که بدتر میشه، اونم دروغ بخاطر کاری که باید انجام نمیدادی و انجام دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد طرف بفهمه دروغ گفتی که بدتر میشه، اونم دروغ بخاطر کاری که باید انجام نمیدادی و انجام دادی

مهارت تو دروغ مصلحت امیز باید یاد بگیری عزیزم ی چیزایی رو ادم نمیتونه به زنشیا شوهرش بگه اگه بگه شاید زندگی خراب بشه پس خوده پیامبر هم دید رو نادید کردن که اتفاق بدتری نیوفته

چرا هر کی میرسه تو نی نی سایت میگه من از شوهرم سرم از همه نظر حالا طرفو میبینی حالت بهم میخوره ها بع ...

خیلی ها هم میان همین سایت میگن شوهرم سر تره، من اگه واقعا با شوهرم برابر هم بودم دلم نمی سوخت.

مهارت تو دروغ مصلحت امیز باید یاد بگیری عزیزم ی چیزایی رو ادم نمیتونه به زنشیا شوهرش بگه اگه بگه شای ...

شوهرم اتفاقا خیلی مهارت داشت توی دروغگویی که چند سال اول نفهمیدم ولی بالاخره بعد از سالها زندگی، دستش رو شده و دیگه اعتماد از بین رفت

خیلی ها هم میان همین سایت میگن شوهرم سر تره، من اگه واقعا با شوهرم برابر هم بودم دلم نمی سوخت.

من پریروز شوهرم بهم گفت تو از کل خاندانم سری و اگه کل زنای فامیل و خانوادمم بیارم برارم کنارت کور باشه میگه تو من از  انتخابم راضیم و بهترینش ماله منه  اینو شوهرم پریشب گفت اما من نمیام نی نی سایت بگم سر م باید ببینن شوهراشون یا اطرافیانشون نظرشون چیه نظر شخصی که نشونه سر بودن نیست

شوهرم اتفاقا خیلی مهارت داشت توی دروغگویی که چند سال اول نفهمیدم ولی بالاخره بعد از سالها زندگی، دست ...

شوهر من سه سال اول خیلی دروغ میگفت اینقدر که من میفهمیدم ی روز بهش گفت ببین مهدی جان فلان جا فلان جا فلان روز این دروغ رو گفتی با دلیل و مدرک اونم دید من خیلی زرنگم بعد گفت دیگه دروغ نمیگم و هر چی بود میگمت الان حتی کسی بهش گیر بده در مغازش دعوا بشه یا هر چی شب خونه کف دستم میزاره خیلی خوبشده باید یاد بگیرین که اگر راستشو گفت جبهه نگیرین و دعوا کنین که دیگه راست نمیگه 

من پریروز شوهرم بهم گفت تو از کل خاندانم سری و اگه کل زنای فامیل و خانوادمم بیارم برارم کنارت کور با ...

۲ دو تا چهار تا میشه ، این چیزا را هم میشه محاسبه کرد ، محله ای که هر کدوم توش بزرگ شدیم ، میزان ثروت و تحصیلات دو تا خانواده و تحصیلات خودمون ، تناسب اندام و اختلاف سنی و همه چیز قابل محاسبه است نیازی نیست شوهرم بیاد اعتراف کنه که اونم اونقدر زرنگه هیچ وقت وارد این بحث نمیشه چون به نفعش نیست.

شوهر من سه سال اول خیلی دروغ میگفت اینقدر که من میفهمیدم ی روز بهش گفت ببین مهدی جان فلان جا فلان جا ...

میدونی من اشتباه کردم اولین دروِغ را قبل از ازدواج ازش شنیدم خیلی دروغ کوچکی بود فهمیدم ولی گذشتم الان می بینم همون موقع باید به هم میزدم، الان توی این سن و سال دیگه درست بشو نیست. 

میدونی من اشتباه کردم اولین دروِغ را قبل از ازدواج ازش شنیدم خیلی دروغ کوچکی بود فهمیدم ولی گذشتم ال ...

ببین اگه دروغ میگه بدون شما حتمن جوری برخورد میکنی که نمیتونه بگه یا میترسه دعوا شه من اصلن وقتی چیزیم که به نفعم نیست رو میشنونم با شوهرم برخورد نمیکنم که دیگه راستشو نگه 

۲ دو تا چهار تا میشه ، این چیزا را هم میشه محاسبه کرد ، محله ای که هر کدوم توش بزرگ شدیم ، میزان ثرو ...

ببین عزیزم حتمن از این جور چیزا هم به شوهرت گفتی که مثلن من ازت سرم من اگر چند بار بهم بگن من سرم قاطی میکنم مردا که جا خود داره اگرم سری باید جوری رفتار کنی که شوهرت فکر نکنه خیلی پر مدعا هستی یا هر چی

اوایل اهمیت نمیدادم ولی الان دروغهای بزرگتر میگه کاش همون دفعه اول گذشت نمی کردم، اینا خانوادگی دروغ ...

دقیقاً مشکل منم عین تو اینا خانوادگی دروغگو هستن متاسفانه درست بشو هم نیستن زندگی منم داغونه چند بار خیانت کرد رو شد در شرف جدایی هستیم

دقیقاً مشکل منم عین تو اینا خانوادگی دروغگو هستن متاسفانه درست بشو هم نیستن زندگی منم داغونه چند بار ...

نه درست بشو نیستن مثل مریضی لاعلاج هستش ، شوهر من هر چی داره از من داره میدونه بخوام هر چی دادم را که هیچ مهریه ام را هم می گیرم و دیگه هیچی براش باقی نمیذارم دیگه آینده ای نداره ولی باز نمیتونه دست از کلک و دروغ برداره

نه درست بشو نیستن مثل مریضی لاعلاج هستش ، شوهر من هر چی داره از من داره میدونه بخوام هر چی دادم را ک ...

متاسفانه با این همه بدی که بهم کرد دروغ و پنهان کاری و خیانت الانم ولمون کرد رفت میگه میخوام طلاقت بدم گفتم بهتر بابا