2777
2789

شوهر من خیلی دروغ میگه، بعضی چیزها رو از من مخفی میکنه ولی به دوستهاش میگه، دیگه خسته شدم از دستش، از اول رفتارش سرد و پر از فریب بود، از همه نظر هم ازش سر تر هستم هم ظاهری هم مالی هم خانوادگی، چکار کنم با وجود داشتن بچه؟؟

منم متنفرم ازدروغ گفتن 

میفهممت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادبش میکنم حسابی دیگه جرات نمیکنه بهم دروغ بگه یا حرفی رو پنهان کنه... قهر میکنم تو خونه اصلا باهاش حرف نمیزنم محل سگ میدم به اون نه از سرویس دهیم خبری نیس تا بیام به پام بیوفته اونوقت دیگه پشت دستشو داغ میکنه بهم دروغ بگه 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

منم شوهرم دروغگوه.ولی الان خیلی بهتر شده.خیلی خیلی بهتر شده نسبت به موقعی ک تازه زنش شدم.هی دروغ گفته بود مادرش هی نگاش کرده بود بهش خندیده بود بهش نگفته بود دروغ نگو بده.البته کسی ک خودش دروغ بگه معلوم ب بچشم نمیگ دروغ نگو.دیگ من بیشتر روزهابخاطر خوردن زیادی و دروغ گفتنش دعوامه باهاش.خوردن زیاد راترک نکرده ولی کمتر دروغ میگ مث خودت از همه چیم ازش سرم‌

اللهم عجل لولیک الفرج
منم شوهرم دروغگوه.ولی الان خیلی بهتر شده.خیلی خیلی بهتر شده نسبت به موقعی ک تازه زنش شدم.هی دروغ گفت ...

دقیقا شوهر منم مادرش اینطوری تربیتش کرده، خودش هم همینطوره

دروغ مصلحت امیز برا زندگی خیلیم خوبه ی جاهایی ادم نمیتونه راستشو به زنش یا شوهرش بگه اگه ی نگاه به خودتون کنین همه ما دروغ گعتیم تاحالا حالا اونی که زیاد تر میگه حتمن زنش یا شوهرش خیلی سخت باهاش برخورد میکنه برا همون ترجیح میده با دوستاش راحت باشه تا زنش حداقل اونا برا کاری که کرده یا هر چی تحقیرش نمیکنن و همیشه تو سرش نمیزنن