2777
2789
عنوان

دوستان کالری شمار بیاین کمک☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 44 پست
شما تجربه داری از کالری شماری آره خوب راهکاری پیشنهاد دادی مرسی🌺🌺

بله منم دارم کم میکنم با کالری شمار ولی کند چون دارم بچه شیر میدم

شبا حتما سالاد با یه چیز ابپز بخور مثلا عدس تخم ابپز مرغ یا سالاد کامل از مرغ و قارچ و هرچی که دوست داری و غذا۱تو اروم اروم بخور هول اون اعداد که میشی بدتر گشنت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی خیلی سخته من اینجا با گروه مانکن های ۱۴۰۰دارم‌پیش میرم هفته دومم خیلی انگیزه م بیشتر شده دوست ...

میشه منم عضو کنید

به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم
الانم خوش اندامی یاول کردی؟

۶۵با قد۱۶۵

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
وای من دلم میخادبشم۵۰😒😐😑

خب الان من اضافه وزن ندارم دیگه نمیخام لاغر تر بشم فقط رعایت میکنم ک چاق نشم

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
منم اینجوریم ،تا شب رژیم رعایت میکنم شب که میشه میگم گور بابای دنیا شروع میکنم خوردن    

خوب وزنم کم میکنی؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

منم ۳ هفته است شروع کردم ولی صبح ها اشتها ندارم وطبق کالریم پیش میرم ولی شبا چون عادت داریم دیر میخوابیم بیشتر کالریمو شب مصرف میکنم ورزشم نمیکنم با این وضع وزنم کم میشه ایا؟

منم ۳ هفته است شروع کردم ولی صبح ها اشتها ندارم وطبق کالریم پیش میرم ولی شبا چون عادت داریم دیر میخو ...

شایدکم بشه امابدنت شل میشه

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
۷۸ کیلو  شکمم چون دوتا زایمان داشتم عضله هاش باز شده باید عمل کنم

منم دوتازایمان داشتم شکمم شله