2777
2789
عنوان

دوستان کالری شمار بیاین کمک☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 44 پست
منم ۳ هفته است شروع کردم ولی صبح ها اشتها ندارم وطبق کالریم پیش میرم ولی شبا چون عادت داریم دیر میخو ...

ولی کل کالریم همون اندازه میشه که باید ولی بیشترشو شب مصرف میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم ،تا شب رژیم رعایت میکنم شب که میشه میگم گور بابای دنیا شروع میکنم خوردن    

وای بیا پیش من پس😅😅یعنی اینقدر قشنگ تا شب نگه میدارم شب همه بهم‌میخوره

برای شرو ع چه ورزشی بکنم که کم کم عادت کنم 

من حلقه میزدم ازهمون اولم بادرازنشست الانم هموناس

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
من حلقه میزدم ازهمون اولم بادرازنشست الانم هموناس

مثلا روزی ۵۰ تا دراز نشست و۵۰ تا شنا دیواری خوبه .اخه اینایی که میگن نیم ساعت فلان ورزش یک ساعت فلان ورزش   من کل ورزشم یه ربع بیشتر نمیشه نمیتونم

مثلا روزی ۵۰ تا دراز نشست و۵۰ تا شنا دیواری خوبه .اخه اینایی که میگن نیم ساعت فلان ورزش یک ساعت فلان ...

عزیزم من نیم ساعت حلقه میرم.۱۰۰عددم درازنشس

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

هروقت گشنه شدی خیار و گوجه و هویج یا کاهو وکلم بخور یه هفته اول باید سختی بکشی و ب هیچ قیمتی زیاد نخوری بعد از یه هفته دیگه عادت میکنی ومعده ات کوچیک میشه اراده کن میتونی منم این راهو رفتم