2777
2789
عنوان

دوستان کالری شمار بیاین کمک☹☹

463 بازدید | 44 پست

من چند روزه کالری شماری شروع کردم با برنامه زیره 

تا شب خوب پیش میرم ها 

ساعت ۹ موقع شام خراب میشه همه چی😭😭

چیکار کنم چی بخورم گشنم نشه انگار بر حسب عادت میخورم نه گشنگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی خیلی سخته من اینجا با گروه مانکن های ۱۴۰۰دارم‌پیش میرم هفته دومم خیلی انگیزه م بیشتر شده دوست داشتی بگو‌تگت کنم شمام بیا

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم تو طول روز تا میتونی تحمل کن و کمکم بخور یه ۵۰۰ تا واسه شبت نگه دار و اینکه یکم زمان بدهدمعدت ...

شما تجربه داری از کالری شماری

آره خوب راهکاری پیشنهاد دادی مرسی🌺🌺

برو جلو آیینه چربی های شکمتو بگیر بعد عکس چنتا مانکن معروف نگا کن خجالت بکش از اندامت کاملا تضمینی برا من ک جواب میداد

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
برو جلو آیینه چربی های شکمتو بگیر بعد عکس چنتا مانکن معروف نگا کن خجالت بکش از اندامت کاملا تضمینی ب ...

اره منم اینو قبول دارم😁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
برو جلو آیینه چربی های شکمتو بگیر بعد عکس چنتا مانکن معروف نگا کن خجالت بکش از اندامت کاملا تضمینی ب ...

😅😅 آخه لامصب میخوام وزن بیارم پایین برم ابدومینوپلاستی کنم شکممو جای دیگمو باید نگاه کنم😅😅

😅😅 آخه لامصب میخوام وزن بیارم پایین برم ابدومینوپلاستی کنم شکممو جای دیگمو باید نگاه کنم😅😅

مگه چند کیلویی ک بعدش میخوای ابدو کنی

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

الانم خوش اندامی یاول کردی؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰