2777
2789
عنوان

ثابت قدم موندن تو رژیم

106 بازدید | 6 پست

خانما من ۶ ماهه رژیمم ۲۲ کیلو کم کردم با حذف کامل قند مصنوعی .حذف سرخ کردنی ها .حذف فست فود.سس.....کم کردن برنج و نون .تصمیم گرفتم که دیگه تا عمر دارم تا جایی که امکان داره لب به مواد قندی و سس و سرخ کردنی نزنم .حالا سوال من اینه که اگه من غذام رو کامل بخورم در حد سیر شدن فقط دیگه وزنم بالا نمیره؟ پیاده روی هم تا حدالامکان میرم 

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی در روز خیلی کم لازمه ها

چون اینطوری ویتامین دی و ای و کا و آ رو کلا جذب نمیکنی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

تو اپ بزن ببین چقد مجازی در روز کالری دریافت کنی

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

سلام واقعا  خوب پیش رفتی

کاش توضیح بدی چیا میخوردی و چه مقدار 

مثلا نون برنج چه مقدار در هفته چقدر خوردی

وقتی گرسنه میشدی چی میخوردی

وزن اولیه۸۳ 💜💜💜هدف اول۷۵💜هدف دوم۶۹💜هدف سوم۶۰💜💜💜 شروع رژیم ۱۰/۱۰/۱۴۰۱  وزن فعلی ۸۱