2777
2789
عنوان

تاحالا ادم معروفی ( بازیگر و خواننده ) رو از نزدیک دیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6589 بازدید | 118 پست
خیلیا رو دیدم چندتایی همسایمون بودن تو مغازمونم زیاد میان ولی من مغرور بودم نه اونا😂😂😂هاپو م ...

هنوز هم میان ؟😄😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامد اهنگی خخخ  علیرضا خمسه ابراهیم میرزاپور  دروازه بان تیم ملی قدیم تا اسمشو گفتیم بر ...

حامد آهنگی خیلی خوبه نه ؟

حالا مگه این خواننده ها و بازیگرها کی هستن که در موردش نظر بدیم اونا هم بنده خدا .

بله درست ولی دوست دارم بدونم همه شون مغرورن یا بینشون خاکی هم پیدا میشه 😂

من کیانیان رو تو جاده شمال دیدم تو رستوران با خانوادش بود نزدیک نرفتم اصلا نمیدونم چطوری بعضی ها میر ...

قربون صدقه رو خوب اومدی 

ولی عکس چ اشکالی داره 😊

مهدوی کیا رو تو حرم دیدم

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
یه بازیگر مردی رو که چاق هستن و سیبیلو بیشتر کارهای طنز بازی می‌کنه الان اسمش یادم رفته تومترو دیدم ...

رفتار ماکان بند چطور بود ؟

امیر مقاره رو میگم 

رفتار ماکان بند چطور بود ؟ امیر مقاره رو میگم 

توی کنسرت بود بد نبود که

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...