2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید خواهرای گلم

114 بازدید | 16 پست

سلام روزتون بخیر ،،، من این چند روزه قهرم خونه بابام خبری از شوهرم نیست اصلا حالا تعریف میکنم چق شده بعد راهنماییم کنید،،،، شوهرم هفته رو کامل سرکاره جز جمعه بعد جمعه صبح بلند شدم صبحانه درس کردم قشنگ با عشق نشستیم صبحانه خوردیم و بعد نزدیکای ساعت ده بود گفتم عزیزم یه ساعت دیگه بیدارم کن چون ساعت دوازده قرص دارم گفت باشه گرفتم بغلش خوابیدم بعد یهو از خواب‌پریدم دیدم خودشم پیشم خوابیده نگاه ساعت کردم دیدم دو نیم بود دیگه چیزی نگفتم بهش (من تنبلی تخمدان دارم تحت نظر دکترم قرص مصرف میکنم و اینا ) بعد بلند شدم قرصام بخورم شوهرم اومده میکه به روح بابام اگه تا شیش ماه دیگه این قرص ها نتیجه نداد پرتت میکنم خونه بابات منم چیزی نگفتم چون میگفت دیر خوردی قرص هارو بعد غذا داغ کردم دادم بهش و اینا دختر خاله ام زنگ زد گفت بیا پیشم خونشون پیشمونه منم بلند شدم که برم شوهرم گفت کجا منم گفتم میخوام برم پیش دختر خالم گفت اول چایی درس کن بعد برو منم گفتم چایی نداریم تموم شده دیگه اومده تا دم حال داشتم کفش می پوشیدم یهو اومد چنگ زد تو موهام بردم داخل همش بوکس میزد تو صورتم حالا داغ این روش بود که من قرص هامو سر وقت نخوردم 

بعدش بابام خواست شکایتش کنه منو مامانم نذاشتیمش ،،، به مامانم زنگ زده میگه من از دخترت این سه تا چیزو میخوام بگو برام فراهم کنه ، یک خودشو لاغر کنه دو احترام بهم بذاره سه جوابم نده مامانم گفت هر چی باشه حق نداری اینجور دس روش بلند کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت زیاده روی کرده ولی خب عزیزم ساعت ۱۰چه وقت خوابه،تا وقت قرصات بیدار میموندی بعد میخابیدی و بهمونه هم دستش نمیدادی.همسرتم خسته شده لابد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

گفت اینارو برام انجام بده اگه من دس روش بلند کردم سر منو ببرین بعد به مامانم گفت اینارو بهش بگین یعنی من بعد میدونستی ادم شده زنگ بزن تا بیام براش مامانم گفت فعلا خونه باباشه به خاطر پاش که اینجور زدیش ازت متنفره فعلا شب اول مسدودم کرده بود از واتس اپ منم مسدودش کردم بعد دید من مسدود کردم اومد منو از مسدودی دراورد 

اره میگه بچه میخوام اما تلاشی نمیکنه برام

من درکش میکنم،ادم تو اینجور مواقع دنبال بهانس،به طور جدی دنبال درمان باشین .هر موقع که احساس پشیمونی کرد بعد آشتی کن وگرنه پررو میشه و دوباره کارشو تکرار میکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اره میگه بچه میخوام اما تلاشی نمیکنه برام

اولا ازش بچه دار نشو 

دوما بهش بگو تا مشاوره نری خبری نیست از اومدن 

سوما پدر و مادرش با پدر و مادر شما و دو تا بزرگتر از خانواده خودت و خودش جمع بشید و ایشون تعهد بده که دیگه تحت هیچ شرایطی دست رو شما بلند نمیکنه

بهش بگو گواهی پزشک قانونی گرفتم ولی نرفتم شکایت

به هیچ وجه کوتاه نیا

مسدودی فایده نداره با آرامش حرفت رو بزن

خودت باهاش هم کلام نشو که گولت بزنه بگو مادرم وکیله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ