2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن وموندن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 104 پست
پس خودتو اذيت نكن فرصت دادي ب اون  نه ب ازار دادن خودت اون بايد اذيت باشه نه تو برعكس ؟ دف ...

بهش اعتمادندارم الان که سرکاره میگم وای نکنه پیش کسی هست الان چکارمیکنه . نمیدونم چطورخودم آروم کنم چطورفراموش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه برا شما بخشش خواسته و گردن گرفته.شوهر من گردن نگرفت هیچ به باد کتکم گرفت طلبکارم شد گفت تهمت زدی.هم ازون رفتاراش ضربه خوردم هم فکر خیانتش داغونم میکنه روز بروز.شبا خواب اون زنرو میبینم.و شبوروز فکرش داغونم میکنه اخه زنه نزدیک بود همش میگم فلانجا باهم بودیم با اون حرف میزد یا میومدن خونمون اینا باهم به ریش من میخندیدن چتاشم هنوز دارم ولی هیچکودوم گردن نگرفتم الانم فقط خودم داغون میشم هرکی میبینتم میگن چرا روزبروز این شکلی میشی 😔😔

حقشه کاش به بدترین شکل مجازات بشه

نشد 

تازه یه مدت هم نبود و فرار کرده بود

همین قوه قضائیه که الان دارن خودشون رو خوب نشون میدن هیچ کاری نکرد. به طرف میگم زنم با نامحرم فرار کرده لااقل دستور بدین پیداش بشه من طلاقش بدم بره هر غلطی خواست بکنه ولی انگار نه انگار

همین قوه قضائیه. همین آقا که تبلیغات راه انداخته

خدا لعنتش ن نه

اگه یکباردگه خیانت ببینم نمیمونم این یکدفعه هم بهش فرصت دادم

ولی عزیزم حتما بگو یه چیزی بنامت کنه و حق طلاق هم ازش بگیر الان که به حرفت گوش میده

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
کسی ک عاشق باشع چطوری دلش میاد بره تو بغل یکی دیگ...درسته رابطع نداریم ولی باید تحمل میکرد

نمیدونم بنظر من خب اون حس شهوتش بهش غلبه میکنه و خودشم خودش گول میزنه که من این طرف برای لذت جنسیم میخوام ولی فلانی عاشقانه دوست دارم و اینجوری خودش گول میزنه

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
باز خوبه برا شما بخشش خواسته و گردن گرفته.شوهر من گردن نگرفت هیچ به باد کتکم گرفت طلبکارم شد گفت تهم ...

مگه چتاشون ندیدی چطوربه گردن نگرفتن ؟شوهرمنم دفعه های قبل سرنخ گیرمیاوردم به گردن نمیگرفت طلبکارهم بود حتی به کتک کاری ودعوا نهایتش معذرت خواهی اون ختم میشدولی ایندفعه نتونست حاشاکنه نشست همه چی برام تعریف کرد

کسی ک عاشق باشع چطوری دلش میاد بره تو بغل یکی دیگ...درسته رابطع نداریم ولی باید تحمل میکرد

اره میگم باید تحمل میکرد خیلی از مردها خودشون میرن حموم کار خودشون میکنن واسه اینکه خیانت نکنن ولی خب درصدشون کم هست

مگه چتاشون ندیدی چطوربه گردن نگرفتن ؟شوهرمنم دفعه های قبل سرنخ گیرمیاوردم به گردن نمیگرفت طلبکارهم ب ...

میگه من خبر نداشتن کی فرستاده.میگه قصد کمک داشتم.ولی پیامایه اون خانوم خیلی بیشتر ازون حرفا بود.زده بود لیست بلاک.پیاماشو ازونجا دیدم فقط پیامایه خانومس.ولی گفته بود پیام دادی مهمون داشتم ندیدم پس اینم پیام میداده حتما 

عوضی های تنوع طلب خدالعنتشون کنه کاش میفهمیدن باخیانت چه بلایی سرمامیارن 

خب ببین وقتی دین و فرهنگمون این اجازه رو میده اونا هم یکم بیشتر از موقعیت استفاده میکنن دیگه

خودت نگاه ادم ها حتی زن های فامیلتون تجسم کن وقتی یه مرد خیانت میکنه و وقتی یه زن خیانت میکنه،حتی زن ها هم به مرد یکمی حق میدن ولی به زن اصلا

نشد  تازه یه مدت هم نبود و فرار کرده بود همین قوه قضائیه که الان دارن خودشون رو خوب نشون میدن ...

قبل ازادواج تحقیق نکردین؟چطوریه خانم میتونه باوجودهمسرش باکس دگه ای فرارکنه