2777
2789

من خیانت دیدم ازبس که التماس کردوگفت یک فرصت دگه بهم بده ظاهرابخشیدم  ولی قلبم هزارتیکه شده نمیتونم فراموش کنم هرروزکه میگذره زخمش برام تازه ترمیشه. شماچکارکردین چطورفراموش کردین

خیانت همینه

هرگز فراموش نمیشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموش نمیشه واقعا 

کاش مردها میفهمیدن خیانت چه درد گران و غیر قابل بخششیه

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

من هنو عقد تکردیم ولی وقتی فهمید فهمیدم انکار کرد و یجوری ماسمالی کرد ک البته شانس باهاش بود و تونست .ولی اگ مدرک درستی داشتم میتونسم ثابتش کنم.ولی خب منم موندم بااهاش ولی هرشب با اشک و خون میخابم ولی اون حتی ی درصدم نمیدونه بخاطر خیانتش من دیونه شدم

عزيزم خيانت واقعا سخته ولي اگه پشيمونه و دوسش داري ببخش مخصوصا اگه بچه داري 

به هرحال خوبه ك اشتباهشو قبول كرده شما هم بخشيدي اين لطف به روحت بكن ك كينه و نفرت نگه نداري ك هم خودت ازار نبيني هم زندگيت 

تو لياقت ارامش دادن به خودت داري اينو از خودت نگير 

من هنو عقد تکردیم ولی وقتی فهمید فهمیدم انکار کرد و یجوری ماسمالی کرد ک البته شانس باهاش بود و تونست ...

الهیییی دورت بگردم من🥲

چجوری میتونی تحملش کنی ب خودش گفتی نمیخوایش؟

کاربری سوممه😐🔫

چرا با خودتون این کارو میکنید یارو رفته تو بقل یه زن دیگه اونوقت شما فرصت دوباره میدید

چرا آخه

طلاق بگیر بره گمشو مرتیکه بیشعور

حیف تو نیست؟

برو از این زندگی راحت شو

برو طلاق بگیر

یه زندگی جدید بساز

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
من هنو عقد تکردیم ولی وقتی فهمید فهمیدم انکار کرد و یجوری ماسمالی کرد ک البته شانس باهاش بود و تونست ...

منم شایدده بار یه سرنخ های گیرمیاوردم ولی مدرک نداشتم تاایندفعه پیام دیدم توگوشیش