2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

42 بازدید | 6 پست

من  ۹ هفته و ۴ روزمه تا قبل ۹ هفته حالت تهوع شدید داشتم دمیترون میخوردم کم شده بود ولی بودش همراهم الان از احساس میکنم دو سه روزی که قرص نمیخورم حالت تهوع کم شده یعنی دارم ولی کمتره،میخوام بدونم طبیعیه یااینکه زبونم لال نیست؟ادم حالت تهوع داره میگه کم بشه کم میشه استرس میگیره آدم 😔😔میشه راهنمایی کنید 

منم همینجور بودم ولی هفته ۱۵-۱۶ بهتر شدم تا ۳ماهگیم هیچی نمیخوردم انقدر زرد و لاغر شده بودم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی طبیعیه کم شده؟اما هنوزم چیز شیرین میخورم یجوری میشم 

اره طبیعیه میگن تا ۴ماه ویار سراغ ادم میاد بعد از ۴ماه کمتر میشه ولی واسه بعضیا تا اخر ۹ماهگی هست

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
منم همینجور بودم ولی هفته ۱۵-۱۶ بهتر شدم تا ۳ماهگیم هیچی نمیخوردم انقدر زرد و لاغر شده بودم

سلام

ببخشید جنسیت نی نی شما چی بود؟

آخه میگن سر دختر ویار خیلی سخته و حالت تهوع و استفراغ داره

سلام ببخشید جنسیت نی نی شما چی بود؟ آخه میگن سر دختر ویار خیلی سخته و حالت تهوع و استفراغ داره

سلام عزیزم من هنوز نرفتم واسه تعیین جنسیت ان شاء الله ۱۸ خرداد میرم - خواهرشوهرم هم سر پسرش هم سر دخترش ک الان حامله اس ویار های وحشتناکی داره و همش سطل دستشه و داره بالا میاره ولی من فقط ۳ ماه ویار داشتم اونم ب بوی پیاز و سرخ کردنی ها و عطرو ادکلن ها ولی الان دیگه خوب شدم اما نرفتم هنوز واسه تعیین جنسیت - توی سونوntگفت احتمال میدم ۶۰٪ دختر باشه ۴۰٪ پسر