2777
2789
عنوان

لنت به این زندگی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست
خب بیاد ببینه دعوا هم بشه  نهایتا نی نی یار لغو کاربری میکنه کاربریتون رو. و ایشون هم میره رو ...

بعله خب نی نی یار کاربری رو قطع میکنه ولی بقیش دیگه اون مدلی که شما فکر میکنی نیست، داستان داریم ما  

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
باز خداروشکر تو عذاب مستاجری نیستی بخدا هرسال از استرس خونه شوهرم کلی پیر میشه هرکی میبینتش ...

خدابه درامدش برکت بده واقعا مردا خیلی فشار روشونه با این گرونی خدا کمکمون کنه فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابه درامدش برکت بده واقعا مردا خیلی فشار روشونه با این گرونی خدا کمکمون کنه فقط

همچنین خدا ب مال و عمر و خوشبختی شما برکت بده 

الهی خدا نجاتمون بده از دست این زالو ها ک از خون مکیدن ملت سیر نمیشن🤲🤲🤲

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤