کار کنید درآمد داشته باشید و نیازهاتون رو خودتون رفع کنید و منتظر یکی دیگه نباشید براتون بخره.
استارتر باید نوجوون باشه
برای نوجوونا که هیچ برا هیچ کس کار نیست
به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟ بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:| خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:) دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
من شرکتمون دختر خانوم ۱۶ ساله اومد کار میکرد بازاریابی سه سال کار کرد بعدش دیگه آنقدر کارش خوب شده بود ارتقا شغلی گرفت و امسالم گفت جای دیگه مشغول بکار شدم با شرایط بهتر.البته متاهل بود.حداقل ترین کار فروشندگی یا بازاریابی تلفنی هست.یا کار بسته بندی در منزل.
چجوری میتونی انقدر نچسب باشی؟ با بله و خیر جواب بده😂
عزیزم امضا جر خورد
باوررر کن سه نفریم سوممیمون خط خطی اگه بیاد ریپای اینطوری ببینه دعوا میشه منو ریپ اینطوری نزنین مرسی اه
به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟ بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:| خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:) دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
عزیزم امضا جر خورد باوررر کن سه نفریم سوممیمون خط خطی اگه بیاد ریپای اینطو ...
خب بیاد ببینه
دعوا هم بشه
نهایتا نی نی یار لغو کاربری میکنه کاربریتون رو. و ایشون هم میره رو کنترل اعصابش کار میکنه. والا😂
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋