2777
2789
عنوان

لنت به این زندگی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار کنید درآمد داشته باشید و نیازهاتون رو خودتون رفع کنید و منتظر یکی دیگه نباشید براتون بخره.

استارتر باید نوجوون باشه 

برای نوجوونا که هیچ برا هیچ کس کار نیست

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
همه تو شرایط سخت قرار میگیرن‌ بعضیام کلا سختشونه همه چیز(: یا خودشون سختش میکنن

چه قشنگ گفتی .. 

من زندگی رو کوفت خودم میکنم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
من با ۱۶ سال سن چ کاری میتونم کنم؟؟؟؟؟؟

من شرکتمون دختر خانوم ۱۶ ساله اومد کار میکرد بازاریابی سه سال کار کرد بعدش دیگه آنقدر کارش خوب شده بود ارتقا شغلی گرفت و امسالم گفت جای دیگه مشغول بکار شدم با شرایط بهتر.البته متاهل بود.حداقل ترین  کار فروشندگی یا بازاریابی تلفنی هست.یا کار بسته بندی در منزل.

مستاجری خیلی سخته بچه هم داری?انشالله به زودی خونه بخری

آره ی پسر ۷ ساله دارم

بخاطر مستاجری حسرت بچه ی دوم ب دلم مونده

اوایل امید داشتم ب خونه دار شدن دیگ از پارسال نا امید شدم

خداروشکر وضع زندگیم جوری نیس ک محتاج باشم

شوهرم خیلی زحمت کشه

تو جوونی پیر شدیم از فشار زیاد زندگی 😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
چجوری میتونی انقدر نچسب باشی؟ با بله و خیر جواب بده😂

عزیزم امضا جر خورد     

باوررر کن سه نفریم سوممیمون خط خطی اگه بیاد ریپای اینطوری ببینه دعوا میشه منو ریپ اینطوری نزنین مرسی اه  

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
من شرکتمون دختر خانوم ۱۶ ساله اومد کار میکرد بازاریابی سه سال کار کرد بعدش دیگه آنقدر کارش خوب شده ب ...

کلی دنبال کار گشتم

کسی به بچه کار نمیده

اگ سراغ داری بهم بگکو

دختری از جنس رنگین کمان 💫🌸🌈😎
آره ی پسر ۷ ساله دارم بخاطر مستاجری حسرت بچه ی دوم ب دلم مونده اوایل امید داشتم ب خونه دار شدن ...

ما خونه داریم اما درامدمون کمه منم دلم بچه دوم میخواد اما با این گرونی نمیشه

ما مثه شما خوشبخت نیستیم متاسفانه

اگه خوشبختی منو ببینی آرزو میکنی همون بدبخت بمونی 

عزیزم امضا جر خورد       باوررر کن سه نفریم سوممیمون خط خطی اگه بیاد ریپای اینطو ...

خب بیاد ببینه

دعوا هم بشه 

نهایتا نی نی یار لغو کاربری میکنه کاربریتون رو. و ایشون هم میره رو کنترل اعصابش کار میکنه. والا😂

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
ما خونه داریم اما درامدمون کمه منم دلم بچه دوم میخواد اما با این گرونی نمیشه

باز خداروشکر تو عذاب مستاجری نیستی

بخدا هرسال از استرس خونه شوهرم کلی پیر میشه

هرکی میبینتش باورش نمیشه ۳۳ سالشه

مث پیرمردا همه ی موها و ریش و سیبیلش سفید شده از زحمت و غصه

میگ هرچی کار میکنم بازم شرمنده ی زن و بچمم😔😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤