2777
2789
عنوان

جفت جنین

148 بازدید | 16 پست

سلام 

من رفتم سونو بهم گفت جفت پایین هست و طول دهانه ی رحم ۳۱ بود که این هفته شده بود ۳۴ 

بهم گفت استراحت کن

مواظب باش.

لطفا اگر چیزی می دونید در این رابطه بهم بگید که کسی مث من بوده 

و بعدش چی شد با استراحت درست شد یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پله زیاد بالا و پایین نرو موقعی که میخوابی زیر پاهات یه چیزی بزار سرپا زیاد نمون

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
استراحت در چه حد؟ من مجبورم آشپزی کنم 

نه  بابا من آشپزی میکردم از بچمم مواظبت میکردم ولی زیاد راه نمی‌رفتم من دوتا از حاملگیم جفتم پایین بود شکر خدا زیاد مراعاتم نمیکردم هیچی نشد

مامان سه پرنسس زیبا لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات 🙏
به شما گفته چقدر یه بار استفاده کن من تازه دو روزه فهمیدم جفتم پایینه ی بار استفاده کردم شیاف امشبم ...

منوهرشب میگه استفاده کن خیلی ببخشید توهم وقتی شیاف میزاری بعدش یکم میریزه بیرون؟

پسرعزیزم منوبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم  خُدآاااجووونمـ #مواظبِ تودلیم❤باش😍
منوهرشب میگه استفاده کن خیلی ببخشید توهم وقتی شیاف میزاری بعدش یکم میریزه بیرون؟

شیاف واژینال شب اول زدم کلا بعدش خیلی احساس فشار داشتم رفتم دسشویی اومد افتاد

دیگه مقعدی می زنم تا بیست دقه هم تکون نمیخورم نمیاد بریزه

برا‌ من شیاف پروژسترون ۴۰۰ داده برا شما چنده

شیاف واژینال شب اول زدم کلا بعدش خیلی احساس فشار داشتم رفتم دسشویی اومد افتاد دیگه مقعدی می زنم تا ...

منم همینه عزیزم .کاش ب دکترمیگفتم ببینم منم میتونم مقعدی استفاده کنم😰

پسرعزیزم منوبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم  خُدآاااجووونمـ #مواظبِ تودلیم❤باش😍