2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و ورزش

1430 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان شدید دارم دو سال که اقدام کردم هر دکتری که رفتم علاوه بر دارو هورمونی گفتن باید وزن کم کنی منم با رژیم تونستم دوازده کیلو کم کنم الان هم دارم میرم باشگاه تی آر ایکس کار میکنم اما متاسفانه پریودام هیچ تغییری نکردن یعنی باید با دارو پری بشم اونایی که تجربه دارن بیان لطفا خیلی نا امید شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن قرص هورمونی بخورن چیزی باتنظیم خواب اصلاح سبک زندگی ورزش نخوردن چیزهای مضرزودبیدارشدن ازخواب مطمعا باش خوب میشی منم خودم تنبلی تخمدان دارم واین کارهارو دارم انجام میدم تحت نظری ماما که تواینستا گرام پیجشودارم اگه خواستی بگوپیجشومیدم 

اره عزیزم بی زحمت ادرس پیجشو بهم بده

این ادرس پیجشه bardari.irاسمش فلوراتاجیک ی ماماست ودرمان تنبلی تخمدان دار ی توصیه بهت میکنم دیگه هیچ دکتری نرو وتحت نظراین ماما باش هم تنبلیت خوب میشه هم طبیعی باردارمیشی بروپیچش شماره واتساپش هم توهایلایت پیجش گذاشته فقط بایدپیام بدی زنگ نزنی ازطریق واتساپ همه ازمایشهاتوبراش بفرست 

شمام همین مشکلو داشتی نتیجه گرفتی؟چقدر کم کردین؟

سلام عزیزم خداروشکر باردار شدی، میشه لطفاً بگی چیکار کردی نتیجه گرفتی؟ منم تنبلی تخمدان دارم ۱ و نیم ساله اقدامم تازه دارم میرم باشگاه ایروبیک کار میکنم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏