2777
2789
عنوان

وقتی قرار نیست مادر بشی...

466 بازدید | 48 پست

نزدیک چهل‌ روز از موعدم گذشته‌ و بالاخره بی بی چک گذاشتم.

وحشتم از مادر نشدن حقیقت داشت

شاید خدا نمیخواد مادر بشم. لیاقت ندارم. با این که فکر میکردم دارم

دلم برای همسرم میسوزه که داره میسوزه و میسازه

نه درمان... نه دعا... هیچی فایده نداره

قرار نیست مادر بشم

چقدر برای بچه نداشتم لباس و پتو بافتم

براش کلی کتاب خریدم

براش کلی عروسک بافتم

یک عالمه پارچه گرفتم

حتی برای دادن خبر خوشحالی به بابایی براش پاپوش کوچولوی‌ خوشگل‌ بافتم

انگار همه این ها قسمت حسرت های من هستند...

کاش نباشم و حسرتی هم نباشه

کاش جرات تموم کردن زندگیم و داشتم.کاش گناه نداشت...

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن اجیم بعد ۸ سال همه گفتن دیگ باردار نمیشه یهو باردار شد الان بچش ۲۰ روزشه❤

عزیزم قدمش مبارک باشه ولی برای من دیگه دیر شده. سنم اجازه نمیده

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
کاش فرزندی رو به سرپرستی میگرفتید    

خواهش میکنم هیچ وقت این حرف و به کسی که بچه دار نمیشه نگید. شابد یک زمان کسی به ابن نتیجه برسه ولی در شرایط من مثل نمک روی‌زخم هست

صبر کن اجیم بعد ۸ سال همه گفتن دیگ باردار نمیشه یهو باردار شد الان بچش ۲۰ روزشه❤

ای جانم مبارکش باشه انشالله سایشون مستدام

قسمت همه منتظرا بشه این حس خوب

خدا هیچکسو ناامید نکنه انشالله

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

چرا زوم کردین رو بچه ، چرا انقدر به استقبالش رفتین و پیش پیش وسیله مهیا کردین ، باید بیخیال باشین و به زندگیتون برسین بدون دغدغه ای بابت بچه ، اونوقته که خودش میاد ، با اون کارهات خودت و همسرت رو هوایی بچه میکنین و زندگیتون تلخ میشه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
منم میترسم نشم  ولی پول نداریم دوا درمون کنیم خدا لعنت کنه باعث بانی این روزا رو

عزیزم برای من تنها راه ای وی اف هست که هزینه خیلی سنگینی داره و نمیتونم پرداخت کنم.