2777
2789
عنوان

وقتی قرار نیست مادر بشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 48 پست

عزیزم قطعا خیلی سخته ولی خدا صلاحت رو بهتر میدونه یا تو؟ 

تلاشت رو بکن ولی تسلیم خواست خدا باش

زندگیت رو بکن. انسان بودن به مادر و پدر بودن نیست.

منتظر نباش بچه بیاد زندگیت رو شروع کنی

دلت برای شوهرت هم نسوزه. قرار نیست فقط تو خوشی ها کنار هم باشید. اون همسرته وظیفش همراهیه

تیکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیگه دارم با حس مثبتش خداحافظی میکنم... 💔

سخت ترین قسمتش دل کندن از امید‌ هست

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
خواهش میکنم هیچ وقت این حرف و به کسی که بچه دار نمیشه نگید. شابد یک زمان کسی به ابن نتیجه برسه ولی د ...

عزیزم قصدم اصلا ناراحت کردنتون نبود من از شرایطتون آگاهی نداشتم اگه ناخواسته رنجوندمتون معذرت میخوام

با خودم فکر میکردم چه خوب میشه بچه ای که از نعمت مادر پدر محرومه دارای خانواده خوبی مثل شما بشه که شرایط و انتظارش رو دارید

هروقت امیدت به دکتر ودرمان بود خدا به اونا واگذار میکنه وقتی که ازهمه دل بریدی خداکمکت میکنه سفره ی ...

فکر میکنی کم دعا کردم؟ کم نذر و نیاز کردم؟ به هر دری زدم نشد. چقدر نماز خوندم. چقدر متوسل شدم. چقدر‌ التماس کردم...

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
عزیزم قصدم اصلا ناراحت کردنتون نبود من از شرایطتون آگاهی نداشتم اگه ناخواسته رنجوندمتون معذرت میخوام ...

بنظرم با اینکار اجر دنیا و اخرت نصیب میشه 

مثل غفور و ثهنیه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
مشکلتون چیه عزیزم

کیست داشتم ، درمان کردم. تنبلی داشتم با کلی آمپول تخمک آزاد کردم ولی نمیشه. همسرم مشکلی نداره. رحمم کوچیکه. نمیدونم چرا نمیشه

۴۰روز پریود نشدی  دکتر ب این پریود نشدنات چیزی نگفته؟

دیگه نمیخوام برم دکتر. خسته شدم. تا حالا‌ پیش چهار تا پکتر رفتم‌دیگه قبولم نمیکنن.‌زیر نظر یکی از بهترین متخصصای زنان تهران رفتم . اونم گفتکاری از دستم بر نمیاد.‌فقط ای وی‌اف که نمیتونم انجام بدم