2777
2789
عنوان

وقتی قرار نیست مادر بشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 48 پست
اخه مگه چقدر هزینه می شه طلا نداری بفروشی

داریم خونه میسازیم. فعلا شرایطش و نداریم. حدود بیست تومن هزینه هست که نمیشه الان بدیم.‌طلاهامم گذاشتیم برای خونه

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
دیگه نمیخوام برم دکتر. خسته شدم. تا حالا‌ پیش چهار تا پکتر رفتم‌دیگه قبولم نمیکنن.‌زیر نظر یکی از به ...

ای وی اف بیمارستان محب یاس تهران ارزونتر از همه جاست میگن عالیه کارشون

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی کم دعا کردم؟ کم نذر و نیاز کردم؟ به هر دری زدم نشد. چقدر نماز خوندم. چقدر متوسل شدم. چقدر‌ ...

خالص نبود دعا کردی ولی تو دلت گفتی برم اون دکترم امتحان کنم درسته عزیزم امیدت رااز همه ببر بگو خدایا خستم کاسه ی صبرم لبریز شده خودت کمکم کن خودت دکتر اصلی هستی کمکم کن 

هزینه ای وی اف چقدره یعنی؟؟؟

حدود بیست

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
حدود بیست

عزیزم تو این دوره زمونه ۲۰تومن ک پولی نیست حتی اگه ندارین از خانواده هاتون قرض بگیرین

سر زمین خریدن ما پدرم ۴۰میلیون قرض داد

شرایط شما ک خیلی مهمتره

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

برام دعا کنید بتونم تحمل کنم

عزیزم اولا اصلا ناامید نباش ان شاءالله که دامنتون سبز میشه بهدش هم توی بیمارستان شریعتی هم ای وی اف انجام میدن که هزینه درمانتون کمتر میشه ما هم بعد 10 سال بچه دار شدیم اونم با میکرو تو رویان  اصلا ناامید نباشید و توکل کنید به خدا هر چی خیرو صلاحتون هست ان شاءالله به بهترین وجه براتون رقم بخوره

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عزیزم تو این دوره زمونه ۲۰تومن ک پولی نیست حتی اگه ندارین از خانواده هاتون قرض بگیرین سر زمین خریدن ...

فدات شم من و شوهرم کارمندیم. روی هم هشت تومنم حقوق نمیگیریم که اونم همش داره میره قسط وام. الانم داریم خونه میسازیم. ما از صفر شروع کردیم.بدون کمک هیچکس.الانم کمک نداریم. 

چند سال تو اتتظاری؟

دو سال ولی دیر ازدواج کردم. الان ۳۳ سالم هست و ذخیره تخمدانم کم بود. کرونا گرفتم و تقریبا ذخیره تخمدانم صفر شده😔

اوه مای گاد. زندایی من ۵ سال بچه دار نمیشد خدا تلافی کرد و دوقلو دختر بهش داد 

خواهرم ده سال بچه دار نمیشد طی ۶ سال سه تا پسر آورد 

اوه گفتم حالا چی شده

باور مکن که عاشق صادق خطا کند....
اوه مای گاد. زندایی من ۵ سال بچه دار نمیشد خدا تلافی کرد و دوقلو دختر بهش داد  خواهرم ده سال ب ...

اونها هم ذخیره تخمدانشون صفر بوده!؟

دو سال ولی دیر ازدواج کردم. الان ۳۳ سالم هست و ذخیره تخمدانم کم بود. کرونا گرفتم و تقریبا ذخیره تخمد ...

واسه دوسال اینهمه ناامیدی؟؟؟.

انصافا بعضی ها یک دهه بچه دار نمیشن ولی هنوز امیددارن

فقط استرس بدنتو کم کن و اصلا ب بچه فکر نکن

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆