2777
2789
عنوان

مخالفت همسرم برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 18 پست
اخه احساس میکنم زندگیمون یکنواخت شده و شاید بچه بتونه زندگیمونو جذاب تر کنه

ببین به من ربطی نداره و اصلا در جایگاهی نیستم که بخواهم نصیحتت کنم ولی اگر خواهرت بودم بهت میگفتم این بچه هم یه انسانه که قراره بزرگ بشه و اینده داشته باشه اگه نتونست شرایط شمارو عوض کنه تکلیف چیه ؟چرا باید اونو بیاری این دنیا بخاطر اینک از اون موجود پاک و معصوم میخوای که زندگیتو عوض کنه ؟چرا اون باید این کارو برای تو بکنه؟شما دونفر باید بتونید زندگیتون به بهترین شکل مدیریت کنید و بچه رو بیارید که شما برای اون شرایط رو خوب کنید نه برعکسش ...

بازم ببخشید که نظر دادم اگر ناراحت شدی ندیده بگیر عزیزم 

ببین به من ربطی نداره و اصلا در جایگاهی نیستم که بخواهم نصیحتت کنم ولی اگر خواهرت بودم بهت میگفتم ای ...

نه بابا چرا ناراحت بشم، نمیدونم والا شاید درست بگی 

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به من ربطی نداره و اصلا در جایگاهی نیستم که بخواهم نصیحتت کنم ولی اگر خواهرت بودم بهت میگفتم ای ...

اره بخدادمنم تا قبلش فک میکردم شرایطم عالی میشه بعد از ۸ سال میرم رو ابرو همسرم خیلی موافق نبود اینقد گریه زاری منو دید قبدل کرد ی مدتم ب مشکل خوردم ک به خواست خدا بچه دار شدیم الان ۸ ماهه وضعم که بهتر نکرد هیج هر روز چشم اشک و اهه و اوضاعم خیلی بیریخت تر شده اصلا بفور تغییر شرایطت نباش ایشالا خدا ب وقتش بهت بده برای منم دعا کنید خدا کمکمون کنه🙏

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
اره بخدادمنم تا قبلش فک میکردم شرایطم عالی میشه بعد از ۸ سال میرم رو ابرو همسرم خیلی موافق نبود اینق ...

دقیقا قسمت عذاب اورش اینه که شرایط عوض نمیشه هیچ بعد چون عاشق بچه ای کوچیکترین اذیت شدنش ادمو دیوونه میکنه 

انشاالله همه چی درست میشه گلم