2777
2789

فقط ميدونم كه بايد تلخيشو بگيري

ي بارم درس كردم ولي بازم تلخ بود

ي پيج اينستا بهتون معرفي ميكنم توش دستورشو ديدم 

البته هميشه كيكا و دسراشو درس ميكنم و خوب درمياد

پيج : كيك و دسر

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خشک میکنم پودر میکنم باهاش مربا درست میکنم تلخ نمیشه وخیلی خوشکل میشه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

خشک نشدش وتازش بعدپخت زیردندون صدا میده انگارسرمیخوره😬😬😬😬😬

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

میشه اندازه شکر و اب رو بهم بگید 

گلم گل صورتی. سردسیر اینطوریش تلخ نیس 

یعنی بزارم خشک بشه

رسپیشو دارین؟

میشه اندازه شکر و اب رو بهم بگید  گلم گل صورتی. سردسیر اینطوریش تلخ نیس  یعنی بزارم خشک ...

من که همیشه اینجوری درست مییکنم خوب میشه عطرشم عالی میشه

گل ها که کامل خشک شدن باکف دستت محکم پودرشون کن چون بعد پخت بازمیشن پودریش تبدیل به دون دون میشه خوشکل میشه برای سه کیلو شکر من یک پیاله بزرگ کاسه نه خا مثلا پیاله ترشی گل پودرشده میریزم 

من الان گلبرگا رو با اب سرد شستم گذاشتم رو پارچه نخی که نمش گرفته بشه

بهم گفتن 

۵۰۰ گرم 

یه کیلو شکر و چهارلیوان دسته دار اب 

حس میکنم ابش کمه

ابش باید به اندازه ای باشه که بعد جوشیدن غلیظ نباشه رقیق باشه البته سردکن چک کن بلافاصله که جوشید گل رواضافه کن شعله رودرحددمی برنج بزار درقابلمرو ببند تاعطرش نره وگلا خوب بپزن

من الان گلبرگا رو با اب سرد شستم گذاشتم رو پارچه نخی که نمش گرفته بشه بهم گفتن  ۵۰۰ گرم  ...

اخه من باگل خشک درست کردم همیشه ولی فک کنم الان گلش زیاده نسبت به شکرش تلخ بشه

ابش باید به اندازه ای باشه که بعد جوشیدن غلیظ نباشه رقیق باشه البته سردکن چک کن بلافاصله که جوشید گل ...

بنظرتون اندازه هایی که بهم گفتن درسته؟

اگه بخام خشک نشده درست کنم

چقد طول میکشه خشک بشه؟

بنظرتون اندازه هایی که بهم گفتن درسته؟ اگه بخام خشک نشده درست کنم چقد طول میکشه خشک بشه؟

توخونه نازک پهن کنی فک کنم دوروزه